Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE OČEVIM STOPAMA

Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Zaludio je Cannes, a osim izgleda posjeduje i zavidno obrazovanje

Cannes - Oh, Canada Press Conference
Foto: JM HAEDRICH/SIPA
1/11
26.05.2024.
u 08:00

Samozatajni 24-godišnjak rijetko se pojavljuje u medijima, ali je bez obzira na to privukao znatiželjne poglede obožavateljica i ostalih prisutnih.

Holivudski zavodnik Richard Gere (74) vrhunac svoje karijere proživio je 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Osim izvrsnih uloga u hit-filmovima, pozornost je privlačio izgledom i karizmom, zahvaljujući čemu je postao miljenik među ženama. Ovaj 74-godišnji glumac sada se pojavio na filmskom festivalu u Cannesu, gdje promovira novi projekt. Prije premijere prošetao je famoznim crvenim tepihom, a uz suprugu Alejandru Silvu (41) društvo mu je pravio najstariji sin Homer James Gere (24). 

Samozatajni 24-godišnjak rijetko se pojavljuje u medijima, ali je bez obzira na to privukao znatiželjne poglede obožavateljica i ostalih prisutnih. Homer je od oca naslijedio besprijekoran izgled, a prema napisima stranih medija on također svoju profesionalnu karijeru planira u filmskoj industriji, tako što će režirati filmove i pisati scenarije.

GALERIJA: Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Zaludio je Cannes, a osim izgleda posjeduje i zavidno obrazovanje 

Cannes - Oh, Canada Press Conference
1/11

Povrh toga, mlađi Gere može se pohvaliti i zavidnim obrazovanjem. Naime, diplomirao je kognitivnu neuroznanost i vizualnu umjetnost na učilištu Brown. Slobodno vrijeme provodi putujući s prijateljima, kampirajući i provodeći se na brojnim glazbenim festivalima koje često posjećuje. Lijepe trenutke objavljuje na svojem Instagram profilu kojeg možete pogledati OVDJE.

Richard je Homera dobio s glumicom Carey Lowell. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, a brak su okončali 14 godina kasnije. Osim najstarijeg Homera, Gere je otac i dvojici mlađih sinova - četverogodišnjeg Alexandera i dvogodišnjaka kojem se još ne zna ime. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, zvijezda filma 'Zgodna žena' trenutno uživa u ljubavi s 33 godine mlađom stručnjakinjom za odnose s javnošću Alejandrom Silvom. Svoje sudbonosno 'da' izrekli su 2018., a brojni ih osuđuju zbog velike razlike u godinama.  

Ipak, ovaj bračni par ne obazire se na negativne komentare, a koliko je zapravo njihova ljubav velika, govori i činjenica da ne biraju vrijeme ni mjesto na kojem će razmjenjivati nježnosti. U posljednje vrijeme mnogi su komentirali kako je slavnog glumca supruga pomladila te da pored nje doista blista. Zajedno imaju dvojicu sinova s kojima žive u New Yorku.  

Prije otprilike trideset godina Gere je zaveo jednu od najljepših manekenki, Cindy Crawford, a ona je inzistirala na braku sa 16 godina starijim glumcem, dok se on odupirao njezinoj ideji. Na kraju je ipak posustao, a njihova ljubav trajala je samo četiri godine. Cindy je jednom prilikom izjavila da mu se zahvaljuje na prelijepim godinama, ali da je ljubavi presudila dobna razlika.

GALERIJA: FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji


Cannes - Oh, Canada Press Conference
1/113

Sreću je na kraju ipak pronašao s Alejandrom za koju kaže da je njegova ljubav života. Prvi put ju je ugledao kada je bila djevojčica, točno kada se družio s njezinim ocem, inače bivšim potpredsjednikom nogometnog kluba Real Madrid. Ponovno su se povezali 2014. godine u prestižnom talijanskom hotelu koji je kupila s bivšim mužem, a kojim i danas ona upravlja. Ona je zbog ljubavi prema Richardu promijenila vjeru i postala budistkinja, a vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Slavni glumac nedavno je odlučio trajno preseliti u Španjolsku, a izabrao je život u Madridu. Zanimljivo, on će biti susjed našeg Luke Modrića u luksuznom naselju La Moraleja. Poveznica Gerea i Španjolske upravo je njegova supruga. 

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Komentara 5

BA
Barcelona85
10:16 26.05.2024.

Ja stvarno ne znam kome je taj decko zgodan? prosjek ili ipak jos ispod prosjeka po izgledu.

Avatar Asterix
Asterix
10:24 26.05.2024.

Lijep nije a upitno je koliko je zgodan.

TR
Tristan
13:49 26.05.2024.

Čist prosječan dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije