Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni glumac

Zbog 33 godine starijeg glumca postala budistica! Upoznao ju kao djevojčicu, podarila mu sina

Foto: Instagram
1/24
28.03.2024.
u 08:00

Richard Gere jedan je od omiljenih holivudskih glumaca, a ljubi 33 godine mlađu suprugu koja je samo zbog njega promijenila vjeru.

Holivudski glumac 74-godišnji Richard Gere slovi za jednog od omiljenih glumaca, a publiku je osvojio filmovima "Odbjegla nevjesta", "Oficir i džentlmen", "Zgodna žena"... Poznato je svima i to da Richard uživa u ljubavi s 33 godine mlađom stručnjakinjom za odnose s javnošću Alejandrom Silvom. Svoje sudbonosno 'da' izrekli su 2018., a brojni ih osuđuju zbog velike razlike u godinama. 

Ipak, ovaj bračni par ne obazire se na negativne komentare, a koliko je zapravo njihova ljubav velika, govori i činjenica da ne biraju vrijeme ni mjesto na kojem će razmjenjivati nježnosti. U posljednje vrijeme mnogi su komentirali kako je slavnog glumca supruga pomladila te da pored nje doista blista. Zajedno imaju dvojicu sinova s kojima žive u New Yorku. 

Prije otprilike trideset godina Gere je zaveo jednu od najljepših manekenki, Cindy Crawford, a ona je inzistirala na braku sa 16 godina starijim glumcem, dok se on odupirao njezinoj ideji. Na kraju je ipak posustao, a njihova ljubav trajala je samo četiri godine. Cindy je jednom prilikom izjavila da mu se zahvaljuje na prelijepim godinama, ali da je ljubavi presudila dobna razlika. Glumac je proveo 14 godina u braku s glumicom Carey Lowell s kojom je dobio sina Homera Jamesa. 

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

Sreću je na kraju ipak pronašao s Alejandrom za koju kaže da je njegova ljubav života. Prvi put ju je ugledao kada je bila djevojčica, točno kada se družio s njezinim ocem, inače bivšim potpredsjednikom nogometnog kluba Real Madrid. Ponovno su se povezali 2014. godine u prestižnom talijanskom hotelu koji je kupila s bivšim mužem, a kojim i danas ona upravlja. Ona je zbog ljubavi prema Richardu promijenila vjeru i postala budistkinja, a vjenčali su se nakon četiri godine veze. 

Podsjetimo, o glumcu Richardu Gereu pisalo se da je toliko zaluđen budizmom da je svojedobno tražio čak i blagoslov svog nerođenog djeteta.

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije