Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Tko je toliko oduševio Maju da će povikati: 'Ovo je jedna od najboljih točaka! Ja vas nikada neću zaboraviti!'?

Foto: Nova TV
1/5
07.10.2022.
u 12:12

Među deset novih kandidata Supertalenta naći će se plesači, pjevači, majstor freestyle nogometa i srednjovjekovni vitez koji će izvesti vatreni performans.

Ove nedjelje nova epizoda Supertalenta donosi deset uzbudljivih nastupa kandidata koji će pokušati osigurati svoje mjesto u polufinalu, a među njima će se naći plesači, pjevači, majstor freestyle nogometa i srednjovjekovni vitez koji će izvesti vatreni performans.

Nevjerojatne trikove s loptom na pozornici će pokazati 18-godišnji Nemanja Pejčić koji radi kao pizza majstor, a u slobodno se vrijeme bavi freestyle nogometom te nosi titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka. Njegovi su trikovi s loptom posebni po tome što ih izvodi u ritmu glazbe, a svoj je talent dodatno izbrusio nastupajući na ulici. Nešto riskantnije trikove na pozornici izvest će Denis Dejanović iz Pazina koji inače sudjeluje u srednjovjekovnim borbama, a u studiju će doslovno zapaliti atmosferu svojim vatrenim performansom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U trećoj epizodi neće nedostajati ni plesa, a 13-godišnji Leon Grgić iz Bjelovara predstavit će se koreografijom u stilu sambe i cha-cha-cha. „Sve je počelo jednom kada sam na Novoj TV gledao Ples sa zvijezdama i tu je došlo do ljubavi prema plesu“, poručuje Leon kojega čak ni činjenica da trenutno mora plesati sam jer je njegova partnerica odustala od plesa nije pokolebala u tome da se prijavi na Supertalent. Želja za sudjelovanjem u showu ispunila se i članicama Plesno gimnastičkog kluba Flik Šenkovec koje će na pozornici izvesti acro dance koreografiju. „Nadamo se da ćemo učiniti trenericu ponosnom“, poručuju članice kluba od kojih najmlađa ima tek devet, a najstarija 16 godina. Potpuno neočekivan nastup izvest će Wendi Superstar koja će žiri hipnotizirati i zabaviti plesom s grudima u ritmu glazbe, nakon čega će Martina zaključiti: „Ovo je najzabavniji broj ikada!“. Na pozornicu Supertalenta će iz Kumrovca stići August Popijač koji će pred članovima žirija izvesti nezaboravnu koreografiju zbog koje će Maja povikati: „Ovo je jedna od najboljih točaka u Supertalentu! Ja vas nikada neću zaboraviti“.

Ove nedjelje gledatelje očekuju i nastupi talentiranih pjevača među kojima će se naći 17-godišnja Ivana Dugonjić iz Banja Luke koja Supertalent prati otkad se počeo emitirati, a sada je napokon skupila dovoljno hrabrosti da se i sama prijavi. Za svoj audicijski nastup odabrat će pjesmu koja će odmah pobuditi zanimaciju žirija, pa će Martina poručiti: „Dobar ambiciozan izbor. Sad si me malo zainteresirala“. Svojim će glasom i izborom pjesme pažnju privući i Kristijan Crnica iz Slovenije koji je nakon dvije godine provedene u Londonu shvatio da je upravo pjevanje ono čime se želi baviti u životu, a iz Slovenije će na veliku pozornicu stići i raspjevana skupina Chicas čije će članice pokazati ne samo da imaju glas, nego i stas. Među pjevačkim dijelom kandidata naći će se još i Yogomani Kafle koji je u Hrvatsku stigao iz Nepala gdje je bio učitelj plesa, a hoće li svojim glasom uspjeti impresionirati članove žirija doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

VIDEO>>Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije