Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SHERRY, GIVE ME LOVE'

Tko je dance zvijezda koja je upletena u aferu 'Groblja': Imala je hit u 90-ima, a danas se bavi cvijećem

Foto: Youtube screenshot
1/10
14.07.2021.
u 18:35

Pjevačica Velina Oršolić (41) u 90-ima je imala hit 'Sherry, sherry' koji je bio njezin jedini izlet u glazbeni svijet. Kasnije je upisala talijansku školu dizajna, a prije cvjećarskog biznisa u Hrvatskoj, živjela je u Španjolskoj.

Bivši šef Gradskih groblja Zagreb Patrik Šegota danas je uhićen u Dubrovniku, a s njim je uhićeno još četvero ljudi. Šegota je u centar pozornosti došao krajem prošle godine kada je dao ostavku zbog afere 'Groblja', a s aferom je povezana i jedna pjevačica. Naime, Šegota je raspisao javni natječaj koji je trajao tek nekoliko dana za desetogodišnji zakup zemljišta na četiri lokacije na Mirogoju. Ispostavilo se da su tada na natječaju pobijedile četiri tek osnovane tvrtke, a na kraju je tamo poslovala tvrtka 'Velina design' čija je vlasnica dance zvijezda Velina Oršolić (41). "Ja sam uzela kućice u podzakup od Gradskih groblja. I plaćam istu cijenu od 3510 kuna, a za ostalo ne znam. Ne mogu vam odgovoriti zašto se nisam javila jer nemam saznanja o svemu što se događalo. Ugovorila sam s Gradskim grobljima sve", rekla je Oršolić za 24 sata kada se otkrilo za aferu.

Oršolić je 90-ih imala hit 'Sherry, sherry' koji je ostao njezin jedini izlet u glazbeni svijet. Kada je izdala ovu pjesmu Oršolić je imala samo 16 godina, a u spotu joj je plesala i Maja Šuput. 

Nakon tog izleta, Oršolić je upisala talijansku školu dizajna i živjela u Španjolskoj. Zatim se vratila u Hrvatsku i otvorila cvjećaru. 

VIDEO Albina je sudjelovala na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Komentara 23

Avatar Idler
Idler
19:48 14.07.2021.

Bomeš je sa 16 zgledala prilično "napredno" 😊

Avatar essek22
essek22
19:17 14.07.2021.

Ova pjesma je otegotna okolnost!

Avatar megatronman
megatronman
18:54 14.07.2021.

CD je objavljen 1995. godine i relativno je vrijedan (20-30 eura) a pjesmu je napisao Danijel Popović (onaj "Julie" Danijel). Producent je Boris Šuput, Majin otac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije