Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA FOTOGRAFIJA

Titovi nasljednici na okupu! Sašu Broz na premijeri podržali otac, brat i nećakinja

saša broz
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/9
09.04.2022.
u 16:52

Na predstavu "Tajni dnevnik Adriana Molea" su stigli njen otac Aleksandar Mišo Broz i brat Andrej Broz sa suprugom Mirom i kćerkom Zitom. Bila je to prilika da sin, unuci i praunuka Josipa Broza Tita poziraju za zajedničku fotografiju.

Redateljica Saša Broz (53) premijerno je prikazala svoju predstavu "Tajni dnevnik Adriana Molea" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica a među brojnim gledateljima posebno joj je značila podrška obitelji. Na predstavu su stigli njen otac Aleksandar Mišo Broz i brat Andrej Broz sa suprugom Mirom i kćerkom Zitom. Bila je to prilika da sin, unuci i praunuka Josipa Broza Tita poziraju za zajedničku fotografiju. 

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Aleksandar Mišo Broz je umirovljeni hrvatski diplomat i menadžer, a Tito ga je dobio sa suprugom Hertom Haas, s kojom je bio u braku od 1940. do 1943. godine.

Saša je bila u braku s glumcem Rankom Zidarićem, s kojim je ostala u dobrim odnosima. Razveli su se 2000. nakon šest godina braka, a zajedno imaju kćer Saru, koja je nedavno odlučila uzeti prezime svoje prabake – Haas.

- Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla - objasnila je Broz nedavno u razgovoru za Večernji list. 

Slavno prezime njenog slavnog djeda ne promatra ni kao prepreku, niti kao olakotnu okolnost u svojoj umjetničkoj karijeri. 

- Sa svoje 53 godine, naučila sam živjeti s tim. Ponosna sam na svoje prezime i ponosno ga nosim. Kazalište je specifičan medij. U njemu prezime ništa ne znači, već pečat koji ostaviš svojim radom i koji nema veze s genetikom. Zbog toga se njime i bavim i zbog toga sam nakon baleta tu i ostala - istakla je Broz. 

VIDEO: Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju 

Ključne riječi

Komentara 36

FE
February
16:58 09.04.2022.

Red tita,red vucica,red estrade nula istine,čisti trash,pretplatite se na premium.

MO
moroder12
17:26 09.04.2022.

Sick news

ME
medvedgrad
17:36 09.04.2022.

Adams family

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije