Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJEM STUDENOG U BOĆARSKOM DOMU

The XX stižu u Zagreb!

The XX
Foto: Facebook
1/3
10.10.2016.
u 20:37

Bit će to njihov drugi koncert u Hrvatskoj, nakon što su 2012. nastupili na Terraneo festivalu u Šibeniku

Britanski electro pop trio The XX nastupit će u Boćarskom domu u Zagrebu 28. studenog, objavila je grupa na svojoj web stranici. Bit će to njihov drugi koncert u Hrvatskoj, nakon što su 2012. nastupili na Terraneo festivalu u Šibeniku. Zanimljivo je da The XX koncertom u Zagrebu kreću na svjetsku turneju koja prethodi trećem albumu grupe.

Krađa pjesme u Hrvatskoj

Inače, grupa The XX postala je poznata široj hrvatskoj javnosti prije dvije godine kada je netko neovlašteno uzeo njihovu pjesmu "Intro" i iskoristio je za promidžbu inicijative U ime obitelji. Nakon što su članovi grupe na društvenim mrežama objavili da se njihova pjesma neovlašteno koristi u kampanji udruge, video je uklonjen s YouTubea, a inicijativa U ime obitelji ogradila se od spornog videa, jer se nije radilo o njihovu službenom videu.

>>U ime obitelji: Nikad nismo neovlašteno koristili autorska prava benda The XX

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije