Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propadalo presretan

Teška industrija rasprodana: Rock je pobijedio nogomet

teska industrija (1)
PR Foto
15.10.2013.
u 12:51

Teška industrija rasprodala je koncert kojim će proslaviti 40 godina karijere. Večeras će u Lisinskom zabaviti brojne obožavatelje, a uz Tešku industriju, nastupit će i brojni prijatelji grupe.

Teška industrija rasprodala je koncert kojim će proslaviti 40 godina karijere. Večeras će u Lisinskom zabaviti brojne obožavatelje, a uz Tešku industriju, nastupit će i brojni prijatelji grupe.

– Teška industrija rasprodala je Lisinski na dan kad Hrvatska igra nogomet.. Rock je pobijedio nogomet.. Jako smo iznenađeni, iznad svih očekivanja. Hrvatska igra nogomet, Bosna igra povijesnu utakmicu, naša matična država slavi Bajram, a isto tako i mnogi naši sugrađani u gradu Zagrebu. Ali, Teška je rasprodala Lisinski. Ta dvorana je hram glazbe i nju osvojiti nije lako. Mislim da tu šansu nije do sada dobio ni jedan rock band. Scenografija od 200 m2 led zavjese i do sada neviđenog lighta već je na pozicijama...filmovi i jingleovi su gotovi... Kamere HRT-a već su postavljene. Nas prijatelj Krešimir Dolenčić predao je scenarij... Jadran film nam je ustupio prava emitiranja filmova iz 1973. godine. Većina naših gostiju već je u Zagrebu, rekao je Ivica Propadalo te dodao kako dolazi i gost iznenađenja, miljenik ženskog dijela publike. Voditelj rasprodanog koncerta je Dalibor Petko.

>>'Žene koje su me ostavljale moje su najveće muze'

>>Lea Mijatović: Veseli me što ću prvi put pjevati s Kemalom Montenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije