Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humana glazbenica

Taylor Swift s mladićem koji boluje od raka na dodjeli country-nagrada

taylor swift (1)
PIXSELL
27.02.2012.
u 11:24

Toliku sreću mladi Amerikanac duguje sestri Victoriji koja je došla na ideju da spoji svog brata s omiljenom mu pjevačicom. Ona je na Facebooku pokrenula stranicu "Taylor Swift, povedi Kevina McQuirea na maturalnu zabavu"

Pjevačica Taylor Swift ne skida se s Facebooka, a njezino dopisivanje obradovalo je jednog od korisnika te društvene mreže. Lijepa Taylor pozvala je 18-godišnjeg Kevina McQuirea oboljelog od raka da je prati na dodjelu američkih country-nagrada. Prethodno je on nju pozvao da mu bude pratilja na maturalnoj večeri.

– Jako mi je žao što neću s tobom na maturalnu večer, možda neki drugi put – napisala je glazbenica na Facebooku.

Kad ga je pozvala na dodjelu  country nagrada, mladić je bez razmišljanja prihvatio.

Toliku sreću mladi Amerikanac duguje sestri Victoriji koja je došla na ideju da spoji svog brata s omiljenom mu pjevačicom. Ona je na Facebooku pokrenula stranicu "Taylor Swift, povedi Kevina McQuirea na maturalnu zabavu", a okupila je više od devet tisuća ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

BK
B Kosa
18:38 27.02.2012.

Lijepo od ove pjevacice hoceli ijedna Hrvatica ovako postupiti neka ima momka opet moze nesto pomoci ovako bolesnim u SAD nasa su djeca isla u katolicku skolu jeda mali je obolio od raka izgubio kosu od zracenja nitko se nijee rugo nego je cijeli razrsd obriali cvi glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije