Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zubne navlake

Tarik Filipović o neugodnom trenutku za vrijeme predstave: 'Mia Begović je zbog toga doživjela šok'

Banja Luka: Tarik Filipović nastupio s predstavom "Sex i glad" u okviru prvog Aprilili festa
Foto: Borislav Zdrinja/ATA Images/PIXSELL
1/13
16.11.2023.
u 16:15

Naime, za vrijeme predstave 'Ne hodaj gola naokolo'  u kojoj je glumio s Miom Begović ostao je bez navlake na prednjem zubu.

Glumac i voditelj Tarik Filipović već je 25 godina član kazališta Kerempuh, a nedavno se prisjetio jedne od najsmješnijih situacija koja mu se dogodila na pozornici. Naime, za vrijeme predstave 'Ne hodaj gola naokolo'  u kojoj je glumio s Miom Begović ostao je bez navlake na prednjem zubu.  - U prvoj minuti predstave nešto sam joj rekao i zub mi je izletio i ona je takav šok doživjela - rekao je

Tarik te dodao da je pričao tako nerazgovijetno da ga kolegica nije razumjela. Navlaku je pokupio te ju je vratio na mjesto, no stalno se pomicala dok je govorio. - Mia je tada rekla  ‘Ja kad umrla nisam, ja bih se onesvijestila' - prisjetio se Filipović. 

@kazaliste_kerempuh 🤣🤣🤣 @Tarik Filipović #kerempuh #samosatira #zabava #fyp #fypシ #gluma #zagreb #kazaliste #zezancija #satira #komedija ♬ original sound - Kerempuh

 


Filipović je svojoj supruzi prošli mjesec čestitao rođendan i to posebnim videom. Tarik je uz pjesmu Lejla Seida Memića Vajte umontirao niz Lejlinih fotografija te joj na taj način zažalio sve najbolje i u 47. godini. - 47 godina uljepšavaš ovaj svijet. 17 godina činiš moj život ljepšim… mene sretnijim… malena palčica koja je svoj otisak ostavila u srcima mnogih ljudi premda bih je,ljubomorno, imao samo u svom… bez patetike - hvala ti što postojiš, Sretan rođendan ljubavi… voli te tvoj T - napisao je pa se našalio za kraj:

- Znam da se damama ne spominju godine, ali zeznuh u prvoj rečenici."Volim te", odgovorila mu je u komentaru Lejla pa dodala emotikon srca. U komentarima su se lijepim željama pridružili i brojni pratitelji, ali i Severina, Nina Badrić, Kaliopi te mnogi drugi.
Podsjetimo,  ljubavna priča voditelja i glumca Tarika Filipovića i bivše miss Hrvatske Lejle Šehović počela je 2006., nedugo nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija, brata izbornice ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dinu.

– Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo postao sam siguran da ćemo se oženiti – kazao je Tarik u razgovoru za magazin Extra. 

VEZANI ČLANCI:

Prvi put zajedno su viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006., a viđeni su zajedno i pet mjeseci kasnije na Noći gutača reklama. No, Lejla je tada kazala kako su njih dvoje samo prijatelji. Da definitivno nisu samo prijatelji, mogli smo zaključiti na dodjeli Večernjakove ruže 2007., kada je Tarikovu nagradu za TV osobu godine preuzela upravo Lejla. Tarik je konačno priznao vezu u jednom intervjuu kada je kazao kako je sa "ženom svog života te da uživa u tome".  Tarik i Lejla odlučili su u tajnosti sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. "A što da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati?" rekao je Tarik za Story, a Lejla je dodala: "Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao."   

Nakon rođenja Armana par je priredio raskošno vjenčanje na imanju Marincel u Zagrebu, uz mnogo osoba iz javnog života. 

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije