Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatina cura

Tamara Ecclestone do frizera nabadala u štiklama od 17 cm

tamara ecclestone (1)
Foto: pixsell
1/4
10.12.2011.
u 18:00

Bogatašica hrvatskih korijena odjenula je louboutinke od deset tisuća kuna, no uskoro se više neće mučiti s odlascima frizeru jer uređuje vilu u kojoj će imati i frizerski salon

Tamaru Ecclestone (27), milijune funti tešku stariju kćer vlasnika formule 1 Bernieja Ecclestonea, fotoreporteri su jučer uhvatili kod frizera.

Opuštena, bez trunke šminke, bezbrižno se prepustila vještim rukama svojeg frizera Garyja Cockerilla. Iz salona je izašla s natapiranom retrofrizurom iz doba 80-ih koju joj je Gary složio za njihov večernji obilazak londonskih klubova. Naime, Tamari je upravo njen frizer Gary najdraže društvo za opijanje.

Mlada bogatašica do frizera je stigla nabadajući u crnim louboutinkama peta visokih vrtoglavih 17 cm. No, kako blizu Londona uređuje vilu koju joj je tata kupio za 395 milijuna kuna, a u kojoj će, osim noćnog kluba, sportskih terena, wellnessa za pse... imati i frizerski salon, neće morati više u grad k frizeru.

A Bernie o tome kaže: – Nije rastrošna. Nepotrebno troši na odjeću, ali to bi na njenu mjestu radile sve cure.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:13 10.12.2011.

A to su sad ova \"najmaodernija\" marka cipela sa crvenim petama iznutra. Zaboravi sam kako se zovu,ali mislim da ih nema ispod 1000-2000 Eura. To sad fura Hollywood i ostala jetset.

OD
oltar domovine
19:26 10.12.2011.

e svaka cast novinatu otkrijo je veneru hehe ili ije nikad vidio bogate cure sa takovim cipelama pa je bleno kao da je vido apolo 168 hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije