Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više obožavatelja

Svi samo komentiraju kako naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić priča engleski

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/8
14.05.2021.
u 20:33

Nakon što je sve oduševila nastupom na probama u Rotterdamu Albini su stigli i novi komplimenti.

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić ima popunjen raspored pred svoj nastup u Rotterdamu i nakon prvih proba dobila je same pohvale za svoj nastup i popela se na kladionicama. Dala je intervju i za Wiwibloggs u kojem je pričala o svojim dojmovima s Eurosonga, ispričala je i kako je zapela u liftu te kako je njezin plesač slomio nokat tijekom nastupa, a obožavatelje je oduševila svojim engleskim.

- Wow, njezin engleski je izvrstan, ima američki naglasak. Svaka čast kako priča engleski. Albinin engleski je odličan. Tako pozitivna, mlada i talentirana djevojka. Njezin je engleski savršen kao i njezina energija - bili su neki od komentara obožavatelja naše talentirane pjevačice iz Splita kojoj fanovi prognoziraju uspjeh na Eurosongu. Ne čudi Albinino odlično poznavanje engleskog jer je studentica engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu.

Puno pohvala Albina i njezini plesači su dobili i za svoje outfite za koje je zaslužan naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman koji je poznat i po suradnjama s brojnim svjetski poznatim osobama, a pohvalio nam se nedavno kako upravo surađuje i s Kylie Jenner.

Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

 

Ključne riječi

Komentara 11

ČR
črnamatizemla
21:36 14.05.2021.

govori - ne veli se priča, nego govori

DM
drazen.muhvic
22:20 14.05.2021.

Ono kada studiraš engleski jezik i književnost sa američkim naglaskom. Neprocjenjivo...

HU
Humbleandhonest
03:20 15.05.2021.

Ono kad dobiješ žuti jer navedeš dvije njezine doista ogromne gramatičke pogreške izrečene u jednoj rečenici. Zašto je to za žuti? Samo argument da nije fantastičan engleski, što je tema članka, i čuđenje s obzirom na činjenicu da to studira.. Inače mi je simpatična i želim joj sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije