Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitao mu je i Krešo

Sven je u 'Potjeri' postavio novi rekord, ovako nešto nikome prije nije pošlo za rukom

Foto: Screenshot
1/10
29.09.2022.
u 19:19

Bila je to završna kakvu u Potjeri još nismo vidjeli - Sven je odgovorio sam točno na 22 pitanja od postavljena mu 24 pitanja i to još nikome prije njega nije uspjelo u Potjeri, a kad je završio cijeli studio ga je nagradio pljeskom.

Ivan, Zlatko, Luka i Sven bili su natjecatelji večerašnje Potjere, a lovac koji je sjedio preko puta njih bio je Krešimir Sučević Međeral. Sven je u svojoj minuti osvojio 31.500 kuna i odlučio je boriti se za višu ponudu od 115.000 kuna i uspješno je osvojio iznos koji je odabrao. Luka je osvojio 21 tisuću kuna odgovarajući na pitanja postavljena u njegovoj minuti, a na ploči je prihvatio veću ponudu koju mu je ponudio Krešo i koja je iznosila 80 tisuća kuna, ali nažalost lovac je bio bolji na ploči i Luka je ispao iz igre.

Zlatko je osvojio 10.500 kuna i prihvatio je višu ponudu od 50 tisuća kuna, ali ni njemu nije pošlo za rukom da na ploči bude bolji od Kreše i napustio je Potjeru. Ivan je ponovio u svojoj minuti isti rezultat kao i Luka pa mu je Krešo ponudio i isti iznos za višu i nižu ponudu, a Ivan je rekao kako ne želi završiti isto kao njegov suigrač Luka pa je uzeo srednju ponudu od 21 tisuću kuna. Na kraju je ipak imao istu sudbinu kao Luka i Zlatko, te je u završnoj potjeri Sven ostao sam. - Osjećam se kao vojnik Ryan - rekao je Sven prije završne.

Bila je to završna kakvu u Potjeri još nismo vidjeli - Sven je odgovorio sam točno na 22 pitanja od postavljena mu 24 pitanja i to još nikome prije njega nije uspjelo u Potjeri, a kad je završio cijeli studio ga je nagradio pljeskom. Voditelj Joško Lokas rekao je kako nijedna grupa nije uspjela postići rezultat koji je ostvario Sven i time je postavio rekord. Sven je krivo odgovorio na ova dva pitanja; koju je po redu meč loptu Goran Ivanišević iskoristio za pobjedu na Wimbledonu 2001. godine. Sven je odgovorio drugu, a točan odgovor je bio - četvrtu. Koji je zagrebački vrt je od 1971. godine zakonom zaštićen kao spomenik parkovne arhitekture. Sven je odgovorio Maksimir a točan odgovor je bio Botanički vrt.  Krešo mu je odmah čestitao i rekao kako se ovakvi rezultati ne vide ni na probi. Krešo je imao dvije minute vremena da stigne Svena, ali nije mu to uspjelo. - Ovo je bilo jako napeto jer vidim da je Krešo bio jako motiviran, bilo je puno adrenalina i to je to. - rekao je Sven. Krešo je čestitao Svenu i poručio mu je: Ovaj rezultat vrijedan je nekoga tko bi mogao jednog dana sjediti na ovom stolcu. 

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Komentara 13

KO
koraknaprijed
19:30 29.09.2022.

Najbolja Potjera ikada,Krešo ( najbolji gonioc) sam protiv Sven,22 koraka prednosti za Sven i Krešo uspije doći do vrlo respektabilan broj 18. 115 000 kuna,SVAKA ČAST.

CR
crnikruh
23:03 29.09.2022.

Iz emisije treba potjerati jugo smeće, parazita krešu

DJ
djmoslav
22:15 29.09.2022.

Ovo u potjeri je cista prevara gkedatelja to je dogovor televizije i lovaca tako da televizija nebi placala velike dibitke kandidata lovvi unaprihed znaju pitanja i odgovore pa to se vidi iz aviona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije