Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračni par

Indira objavila fotografiju sa suprugom, a pratiteljica primijetila jedan detalj te sve nasmijala

Foto: Instagram
1/12
29.09.2022.
u 17:21

Pjevačica je sa suprugom Miroslavom pozirala zagrljena na jednoj svadbi, a u pozadini se vidi kako visi pršut što je primijetila jedna pratiteljica.

Glazbenica Indira Levak (49) na svojem je Instagram profilu podijelila kako su suprug Miroslav i ona uživali na jednom slavlju. Indira je u opisu kratku otkrila čiju ljubav su slavili toga dana, a na podijeljenoj fotografiji pozirala je suprugovu zagrljaju.

Za ovu priliku pjevačica je odabrala rozo odijelo, a na rukavima sakoa isticalo se mnoštvo perja. Posebnu pažnju privukao je njezin duboki dekolte ispod kojeg se nazirao bež grudnjak. Svoju kombinaciju Levak je zaokružila veliki okruglim srebrnim naušnicama te rozim ružem. Miroslav je za ovu prigodu, pak, odjenuo crnu majicu kratkih rukava. Poznati supružnici na fotografiji su bili vidno dobro raspoloženi te nisu skrivali koliko uživaju, a komplimente su im uputili i brojni pratitelji. 

"Baš ste zgodni", "Predivan par", "Krasan par", "Divni moji", pisali su im. Posebnu pažnju privukao je i komentar jedne pratiteljice koja je svoju pozornost usmjerila na jedna detalj koji se na fotografiji vidi iza bračnog para. Naime, pratiteljica je svoju pažnju usmjerila na pršut koju je visio u pozadini.

- A iza vas nešto fino visi - poručila je te brojne ljude nasmijala.

Inače, Indira na svojim društvenim mrežama često pokazuje kako provodi vrijeme sa suprugom. Supružnici zajedno vježbaju, a Miroslav je i Indirin menadžer tako da često zajedno i putuju na njezine nastupe. Pjevačica se tako nedavno pohvalila i poklonom koji je dobila od supruga za svoj 49. rođendan.

- I tko kaže da muškarci ne osluškuju vaše želje? Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shureov mikrofon, ali i da vam treba Shureov 'in ear' - govorila je Indira u videu dok je pokazivala rođendansku tortu u obliku audio monitora koji je dobila na poklon.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar istovari
istovari
18:23 29.09.2022.

Pratiteljica? To mora da je neka vrlo važna funkcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije