Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još malo do poroda

Franka Batelić pozirala u uskoj haljini koja joj je istaknula poveći trudnički trbuh: 'Sjajiš mama!'

Foto: Instagram
1/13
29.09.2022.
u 18:10

Pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest.

Glazbenica Franka Batelić (30) broji sitno do poroda, a koliko je uzbuđena, ne krije na društvenim mrežama. Iako se neko vrijeme posvetila obitelji i novom spotu i nije objavljivala puno, sada je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj plavoj haljini koja joj je istaknula poveći trudnički trbuh. 

"2 u 1 mirror selfie! Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga", napisala je pjevačica pod fotografijom na kojoj je označila i supruga Vedrana Ćorluku (36).

U komentarima su joj se javila poznate Hrvatice, poput influencerice Elle Dvornik koja joj je napisala da želi "da ostane trudna zauvijek", te voditeljica Marijana Batinić, pjevačica Jelena Rozga, glumica i voditeljica Sementa Rajhard, pjevačica Pamela Ramljak, bivša manekenka Anita Dujić, i sl. 

"Predivna", "Definitivno najljepša trudnica", "Sjajiš mama", pisali su joj pratitelji još.

Inače, pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest. 

Sretni par vjenčao se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO>>Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije