Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNE DUŽNOSTI

Supruga Robbieja Williamsa otkrila kako je on tjera da mu radi jako čudnu stvar

Foto: Jacob King/PA Images/PIXSELL
1/6
14.09.2020.
u 18:30

Vidiš šta me tjera da radim. Prvo ga brijem u kadi, ali koristim i vosak. Tjera me da to radim što temeljnije, što je prilično tragično. Odlučila sam da to učinim kao supruga, ali sve je vrlo živopisno - kazala je Ayda.

Ayda Field, supruga pop zvijezde Robbieja Williamsa, otkrila je kako mu redovito brije stražnjicu, te kako to spada u "bračne dužnosti". Ayda je u svom podcastu Postcards from the Edge kazala neke detalje iz njihovog privatnog života. 

- Vidiš šta me tjera da radim. Prvo ga brijem u kadi, ali koristim i vosak. Tjera me da to radim što temeljnije, što je prilično tragično. Odlučila sam da to učinim kao supruga, ali sve je vrlo živopisno. Robbie ima nevjerojatno dlakava leđa i tjera me da skidam sve dlake s njegove pozadine, kazala je Ayda.

1/4

Robbie (46) kaže kako su mu liječnici rekli da ima testosteron čovjeka starog 99 godina, što je dovelo do toga da mora uzimati hormone. Par, koji je očigledno u vrlo stabilnoj vezi, zajedno je od 2006. godine. Međutim, Robbie je nedavno priznao da je nekoliko puta ostavljao svoju ženu prije nego što su se vjenčali.

Inzistirao je na tome da ne želi biti vezan i imati djecu, pa je svoju ljepšu polovicu napuštao koristeći "sumnjive" metode. Ali Ayda je bila previše "zaljubljena" u Robbija i nije željela  tako lako odustati od njihove veze. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lenger
20:18 14.09.2020.

Supruga mu zgleda ko Steven Tyler iz Aerosmith-a.

Avatar Jovan Deribaba
Jovan Deribaba
19:02 14.09.2020.

Mene žena nesme ni da pomisli da brije. Samo sme da me neguje sa ulje i praseču mast da neguje bradu.

AT
atlantisind
18:57 14.09.2020.

dvije sebicne budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije