Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Rihanna ozlijeđena u prometnoj nesreći nakon što je pala sa skutera

Soiree "Fenty Beauty by Rihanna" aux Jardins des Tuileries à Paris
Foto: CYRIL MOREAU/PIXSELL
1/6
08.09.2020.
u 15:43

- Rihanna se sad osjeća dobro. Izgleda gore nego što jest. Pala je sa skutera i ogrebala lice. Srećom, nije bilo težih posljedica, kazao je njen glasnogovornik

Rihanna je ovog vikenda doživjela prometnu nesreću nakon što je pala s električnog skutera. kako piše TMZ, Rihanna je nakon pada zadobila masnice i ogrebotine na licu, a paparazzi su popularnu RiRi i snimili u automobilu. Na njenom licu vidi se velika masnica ispod oka, pa je neke to podsjetilo na ozljede koje joj je zadao bivši dečko Chris Brown 2009. godine. 

- Rihanna se sad osjeća dobro. Izgleda gore nego što jest. Pala je sa skutera i ogrebala lice. Srećom, nije bilo težih posljedica, kazao je njen glasnogovornik. 

Soiree "Fenty Beauty by Rihanna" aux Jardins des Tuileries à Paris
1/10

Rihanna je tako nastavila niz poznatih osoba koje su imale nesreću sa sve popularnijim električnim vozilima. Podsjetimo, glazbeni mogul Simon Cowell nedavno je jedva ostao živ nakon nesreće na e-biciklu, kada je pao na leđa. Slomio ih je na šest mjesta, no srećom, sve se dogodilo samo jedan  centimetar od moždine, što znači da neće biti paraliziran.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije