Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan par

Suprug Blanke Vlašić otkrio gdje uživa nakon šuškanja o problemima u braku: 'Dolazak kući'

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/17
25.10.2022.
u 16:40

Blankin suprug Ruben Van Gucht otkrio je kako uživa na praznoj plaži te označio našu proslavnjenu atletičarku na objavi.

Nakon što su belgijskim medijima prošlog tjedna odjeknule su glasine o bračnim problemima naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić (38) i belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta (35), oni su otkrili kako provode vrijeme. Naime, Blanka je podijelila video s plaže koji je snimio njezin suprug. Ruben je snimio i na Instagramu podijelio kako sjedi na praznoj plaži te uživa uz kavu. Pored objave označio je Blanku te kratko napisao: 'Dolazak kući'.

Foto: Instagram screenshot
Šuškanja o bračnoj krizi potaknula je fotografiju koju je Ruben objavio, a radi se o fotografiji sa psom Mowglijem. Belgijski portal Voetbal 24 izvještavao je kako je fotografije s istim psom nedavno objavila i Charlotte Van Looy, a nju su belgijski mediji ranije povezivali s Rubenom i tvrdili su kako je svoju prvu suprugu varao s Charlotte.

- Sportski voditelj navodno je varao svoju prvu suprugu s Charlotte Van Looy, bivšom suprugom Adriaana Van den Hoofa. Priča se i da je prvu suprugu varao sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić – pisali su tada.

Nakon svega oglasila se i Blanka i reagirala na natpise o svom bračnom životu. 

- Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana - rekla je trudna atletičarka za Gloria.hr i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

Inače, Blanka i Ruben trenutno odbrojavaju posljednje dane do dolaska prinove na svijet.  Da će postati roditelji otkrili su u svibnju kada je Blanka na svom Instagramu otkrila i da se udala u Splitu

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio si je život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

Komentara 5

DU
Deleted user
17:05 25.10.2022.

Lik je mutan ko Drava.....ne vjerujem mu ništa.....

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
17:18 25.10.2022.

To na Žnjanu... tu i ja popodne pijem kavu...

BE
Berri
16:51 25.10.2022.

Ako je ovaj Belgijac varao bivšu suprugu, vjerojatno će to raditi i Blanki? Vjerojatno! Međutim, možda je Blanka pristala na tzv. otvoreni brak i onda tu nema uporišta za priče o o bračnim problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije