Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVAO JE POLICIJU

Otac nestale Marijane iz BB nakon što je u Savi pronađeno tijelo žene: 'Idu Svi sveti, gdje ću staviti cvijeće'?

Beograd: Marijana ?vrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
25.10.2022.
u 13:39

- Rekli su mi da to vjerojatno nije ona. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi. Ne znam je li mi to olakšanje ili nije, kazao je utučeni Marijan Kovačević i dodao kako je iza njega još jedna neprospavana noć

Nakon što je policija je jučer izvijestila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo komentirati i sumnjati kako se možda radi o tijelu nestale Marijane Seifert, bivše pobjednice Big Brothera koja je nestala u noći 27. travnja iz doma na Savici, gdje je živjela sa suprugom i djecom.

Policija ni jutros nije imala više detalja. Kazali su kako se tijelo trenutačno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gdje se treba utvrditi identitet. Nešto kasnije, objavili su kako na tijelu zasad nepoznate žene nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Marijanin otac Ivo Kovačević za Dnevnik.hr kazao je kako je zvao policiju u Heinzelovoj, te da pronađeno tijelo po svemu sudeći nije Marijanino.

- Rekli su mi da to vjerojatno nije ona. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi. Ne znam je li mi to olakšanje ili nije, kazao je utučeni otac i dodao kako je iza njega još jedna neprospavana noć.

- Idu Svi sveti. Gdje ću stavit cvijeće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam di ću odnijet cvijeće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu joj zapalit svijeću? A ne smijem zapalit još jer ne znam što je bilo. Prošli put sam bio u apartmanu, cijelu mirovinu sam potrošio. Kampirat ću u pred postajom, doći ću sa svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija ne radi svoj posao, ne mogu to tvrditi, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid? - izjavio je Kovačević.

Za srpski Kurir ovog vikenda je o nestanku svoje kćeri pričala i Marijanina mama Gordana. 

- Toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je pričati o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo dobiti nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći to smo i rekli - izjavila je. 

VIDEO: Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69. mil. kuna' 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije