Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Sudjelovao je u prvom BB-u, a sada ga opet gledamo na TV-u: Danas više ne izgleda ovako, a promijenio je i karijeru

Foto: RTL
1/3
07.10.2021.
u 09:15

Od prvog Big Brothera koji se kod nas prikazivao 2004. godine, štošta se promijenilo u životu uvijek dobro raspoloženog Alena Macinića, a on i supruga Lidija sada ulaze u 'Superpar' koji se trenutačno prikazuje na RTL-u.

Mnogi gledatelji s nostalgijom se prisjećaju prve sezone showa Big Brother. Bio je jedan od to prvih realitya u Hrvatskoj koji je  prikovao gledatelje uz ekrane i stvorio prilike da se počnu raditi još veće i složenije produkcije.

Osim toga neki se još uvijek rado sjećaju i kandidata koji su se natjecali  u showu, a jedan od njih j definitivno i Alen Macinić, koji je tamo dobio i nadimak Svizac. Iako se u posljednjih nekoliko godina činilo da se Macinić zapravo povukao iz javnosti, obožavatelji showa mogu ga vidjeti u još jednom projektu. Naime, on i supruga Lidija ušli su u 'Superpar' koji se trenutačno prikazuje na RTL-u.

Foto: RTL/Screenshot

Od prvog Big Brothera koji se kod nas prikazivao 2004. godine, štošta se promijenilo u životu uvijek dobro raspoloženog Alena Macinića. 

Postao je uspješan poduzetnik, a u lipnju 2016. godine uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, produkt dizajnericom Livijom Filipčić. Livija je inače imala samo 14 godina kada je Alena gledala na televiziji, a upoznali su se 9 godina kasnije. 

- U braku smo 5 godina i imamo predivnog najcool klinca od tri i pol godine koji se zove Vin. Formula za sretan brak komunikacija i poštovanje. Kod razmirica je ključna riječ 'oprosti'. Volimo što smo ludi i otkačeni slobodnog duha i sve radimo zajedno - kazao je Macinić u intervjuu za Story

Alen se inače, danas bavi distribucijom riba, dok je njegova supruga Livija dizajnerica luksuznih interijera. Isto tako su zajedno zastupnici je jednog hrvatskog proizvođača montažnih kuća na području istre. U budućnosti žele imati još djece, te biti uspješni privatni i poslovni partneri, ali i putovati.

VIDEO Anatacha iz Supertalenta: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

Ključne riječi

Komentara 9

MR
mrkvax
10:53 07.10.2021.

Da su kako kažete uspješni poduzetnici sigurno se ne bi potucali po kojekakvim emisijama...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:25 07.10.2021.

Imamo klinca, ali smo se prijavili na tamo neki show. Centar za socijalnu skrb.

DP
d0m_p3r1gnon
02:36 08.10.2021.

Zašto se ne prijavi u Zadrugu, šta se muči bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije