Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremala se za koncert

Domenica se javila nakon snažnog podrhtavanja u Splitu: 'Kad imaš probe za vrijeme potresa'

Zadar: Atmosferu prije nastupa Rite Ore zagrijale Franka i Domenica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
07.10.2021.
u 08:36

Mlada Velolučanka u vrijeme potresa zatekla se na probi s bendom u Splitu, a nedugo nakon što su medije preplavile informacije o potresu Domenica se javila svojim pratiteljima i otkrila kako se osjeća.

U srijedu oko 22 sata u Dalmaciji se osjetio snažan potres. Magnituda potresa bila je 4.6 prema Richteru, a snažno podrhtavanje osjetili su mnogi u Splitu i okolici. Mlada Velolučanka Domenica Žuvela u vrijeme potresa zatekla se na probi s bendom u Splitu, a nedugo nakon što su medije preplavile informacije o potresu javila se svojim pratiteljima i otkrila kako se osjeća. 

Kad imaš probe za vrijeme potresa, onda ga ni ne osjetiš - napisala je odlično raspoložena Domenica uz fotografiju s pratećim vokalima, a potom objavila i dvije snimke na kojima se vidi da su s probom nastavili i nakon podrhtavanja. 

- Ekipice, stižemo u Zaprešić! To, to! Veselimo se - poručila je pjevačica koju potres nije uplašio. 

Foto: Instagram

Inače, Domenica se na domaćoj sceni pojavila 2017. godine kada je na Splitskom festivalu osvojila nagradu za najbolju debitanticu. Ove godine na istom se mjestu predstavila s nešto drugačijom pjesmom. Pjesmu 'A meni vruće' opisala je kao pravu ljetnu, brzu i plesnu koja na YouTubeu danas ima više od 382.000 pregleda u tri mjeseca. Na društveni mrežama prati ju više od 47.5 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli trenutke iz svog privatnog života. Bliska je prijateljica s Hanom Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, za koju se nedavno doznalo da je u vezi s Petrom Grašom.

Foto: Instagram


VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije