Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji let

Subašić u sigurnim rukama: do Zadra u avionu kojim je upravljala i njegova djevojka

Foto: Instagram
1/8
18.07.2018.
u 09:04

Danijel Subašić podijelio je na Instagramu video u kojem je snimio svoju djevojku koja je na letu od Zagreba do Zadra sjedila na mjestu kopilota i pomagala Subašićevu prijatelju upravljati zrakoplovom.

Nakon dočeka u Zagrebu Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Domagoja Livakovića čekao je i doček u njihovu rodnom Zadru.

Golman naše reprezentacije Danijel Subašić iz Zagreba je prema rodnom gradu krenuo avionom kojim je upravljao njegov prijatelj, a mjesto kopilota prepustio je Subašićevoj dugogodišnjoj djevojci Antoniji Bozzi. 

Subašić je njihovu vožnju snimio i dio podijelio s pratiteljima na Instagramu. Sudeći po fotografijama i videu, diplomirana pedagoginja Antonija smireno je i sa smiješkom upravljala zrakoplovom, baš kao što je i njen dečko smireno i samouvjereno čuvao gol naše reprezentacije tijekom  Svjetskog prvenstva u Rusiji.

– Čudo, ova dva pilota – napisao je Subašić na Instagramu kada su sletjeli u Zadar. Danijel i Antonia u vezi su 16 godina i kada je njen dečko dobio angažman u Monaku, preselila se k njemu. 

1/22

Komentara 3

AR
Armagedon
16:47 18.07.2018.

16 godina su skupa, pa što je više ne oženi.... imaju li oni djece, a što više čekaju

OD
oltar domovine
15:34 18.07.2018.

da od zagreba do zadra isli su zfrakoplovom od Subinog prijjatelja

AR
Armagedon
16:49 18.07.2018.

a gdje je Rakitić.... kamo je njemu doček bio ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije