Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ugledni list pogreškom napravio Hrvatskoj veliku reklamu i u sve upleo Beckhame

Beckhamovi su u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva.
17. srpnja 2018. u 22:25 14 komentara 33675 prikaza
David Beckham
Foto: REUTERS

Ugledni britanski Daily Mail napravio je veliku pogrešku, a ujedno  i besplatnu promociju Hrvatskoj.

David Beckham SVETI STEFAN Beckhamovi na odmoru u Crnoj Gori imaju cijeli popis bizarnih zahtjeva

Naime, ovaj britanski list objavio je kako David i Victoria Beckham s djecom ljetuju u Hrvatskoj, a ovaj slavni britanski par trenutačno se nalazi na godišnjem odmoru u Crnoj Gori.

Jedan od najboljih engleskih nogometaša svih vremena i ovaj put je pokazao kako je u savršenoj formi unatoč tome što je napunio 43 godine. 

Beckhamovi su u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva.

Između ostalih, na popisu su zahtjevi u vezi s položajem njihovih ležaljki i udaljenosti drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u svojim sobama. Viktorija je vrlo odmjerena i slabo komunicira s ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima – ozbiljna je i šutljiva, dok je David opušten – kazao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Beckhamovi uživali na plaži. Bez obzira na svu privatnost, na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko fotografija na kojima su David, Victoria, kći Harper te sinovi Cruz i Brooklyn.

David Beckham
1 / 5
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar nula
  nula:

  Britanici "nehotimice" napravili reklamu Hrvatskoj (?!), a vi "hotimice" reklamu CG. Da CG obala nije lijepa, to se ne moze reci, ali ... kazu da higijena nije na visini.. Ni usluga.

 • krtica:

  i evo vam 29. zahtjev: donesite nam tutu kad nam se piša u more!!!

 • dom7:

  Hrvati ne žele tuđe, znaju da je to prokleti...sretno im u CG...A mogu malo i do Dubrovnika skočiti....