Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNA PROMOCIJA

Ugledni list pogreškom napravio Hrvatskoj veliku reklamu i u sve upleo Beckhame

David Beckham
REUTERS
17.07.2018.
u 22:25

Beckhamovi su u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva.

Ugledni britanski Daily Mail napravio je veliku pogrešku, a ujedno  i besplatnu promociju Hrvatskoj.

Naime, ovaj britanski list objavio je kako David i Victoria Beckham s djecom ljetuju u Hrvatskoj, a ovaj slavni britanski par trenutačno se nalazi na godišnjem odmoru u Crnoj Gori.

Jedan od najboljih engleskih nogometaša svih vremena i ovaj put je pokazao kako je u savršenoj formi unatoč tome što je napunio 43 godine. 

Beckhamovi su u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva.

Između ostalih, na popisu su zahtjevi u vezi s položajem njihovih ležaljki i udaljenosti drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u svojim sobama. Viktorija je vrlo odmjerena i slabo komunicira s ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima – ozbiljna je i šutljiva, dok je David opušten – kazao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Beckhamovi uživali na plaži. Bez obzira na svu privatnost, na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko fotografija na kojima su David, Victoria, kći Harper te sinovi Cruz i Brooklyn.

David Beckham
1/5

Komentara 14

Avatar nula
nula
23:27 17.07.2018.

Britanici "nehotimice" napravili reklamu Hrvatskoj (?!), a vi "hotimice" reklamu CG. Da CG obala nije lijepa, to se ne moze reci, ali ... kazu da higijena nije na visini.. Ni usluga.

KR
krtica
00:24 18.07.2018.

i evo vam 29. zahtjev: donesite nam tutu kad nam se piša u more!!!

NA
narcis660
23:37 17.07.2018.

Koga briga za bahate bogataše..nek uživaju gdje žele može im se al NIJE U ŠOLDIMA SVE.....i bogati plaču,tako da su nebitni totalno,bili u C.Gori ili Hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije