Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požari

Strava u Kaliforniji: Ovo su slavni koji su izgubili svoje domove

Foto: Twitter
1/7
12.11.2018.
u 11:41

Neki slavni koji žive u tom području, kao na primjer Kourtney Kardashian i Alyssa Milano imali su sreće jer im vatra nije uništila posjede i kuće – no drugi ipak nisu bili toliko sretni.

Tri devastirajuća požara koji trenutno haraju Kalifornijom prisilila su oko četvrt milijuna ljudi na evakuaciju svojih kuća, a neki od njih nisu preživjeli.

Iako se vatrogasci bore s vatrom, ured šerifa okruga Butte potvrdio je da je broj smrtnih slučajeva porastao s devet na 25.

Neki slavni koji žive u tom području, kao na primjer Kourtney Kardashian i Alyssa Milano imali su sreće jer im vatra nije uništila posjede i kuće – no drugi ipak nisu bili toliko sretni. Trudna djevojka pjevača Robina Thickea, April Love Geary na svome Instagramu je podijelila Story u kojemu je rekla da im je kuća izgorjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our home is just to the left! Praying

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

 

Na Instagramu se javila i bivša supruga glumca Kelseya Grammera, Camille Grammer te napisala kako njezina kuća nažalost nije mogla biti spašena.

Po povratku u svoju kuću u Malibuu u nedjelju, glumac Gerard Butler podijelio je sliku na kojoj stoji pokraj pougljenjenih ostataka vlastitog doma.

 

Evakuirati svoje domove morale su i glumica Tori Spelling, te pjevačica Lady Gaga i reality zvijezda Jessica Simpson. Glumac Orlando Bloom na svome je Instagramu podijelio zastrašujuću fotografiju požara u svojoj ulici.

 

Reality zvijezda Khloe Kardashian i njezina majka Kris Jenner u subotu su kupovale potrepštine kako bi pomogle umornim vatrogascima, dok je glumac Rob Lowe otkrio da njegovi sinovi i nećaci pomažu s evakuacijama i donose hranu vatrogascima.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:09 12.11.2018.

ne treba se veseliti kada netko ima problema...brzo se moze dogoditi tebi

KO
Kora
12:21 12.11.2018.

Nesreća kad krene, ne bira.

WW
wwwcro
20:07 12.11.2018.

Slavni izgubili domove, sirotinja izgubila živote...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije