Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sapunica

Stiže 'Prkosna ljubav', još jedna meksička bajka o vječnoj ljubavi

prkosna ljubav
07.10.2012.
u 11:00

“Prkosna ljubav” ispričat će romantičnu priču o Camili, koja mlada ostaje udovica, i Danielu, nasljedniku velikog bogatstva koji će za svoje nedaće kriviti upravo Camilu. I Daniel će ubrzo shvatiti da je u Camili pronašao idealnu ženu.

Od utorka, 9. rujna, na Prvom programu HTV-a u 12.30, terminu koji je godinama rezerviran za latinskoameričke telenovele, počinje serija “Prkosna ljubav”. Glavni likovi su Camila i Daniel, koje igraju Silvia Navarro i Cristian de la Fuente.

I dok je Silvia hrvatskoj publici poznata po ulogama u serijama “Kad budeš moja”, “Sumnja”, “Kad zavolim, vrijeme stane”, naočitog 38-godišnjeg Cristiana još nismo imali prilike gledati na domaćim ekranima.

U njegovoj filmografiji svakako je zanimljivo da je igrao Bena Afflecka u miniseriji “Como ama una mujer” koja govori o ljubavnim peripetijama Bena Afflecka, Jennifer Lopez i Marca Anthonya.

“Prkosna ljubav” ispričat će romantičnu priču o Camili, koja veoma mlada ostaje udovica, i Danielu, nasljedniku velikog bogatstva koji će za svoje nedaće kriviti upravo Camilu. Kako je linija između ljubavi i mržnje tanka, a svaka meksička serija to iznova dokazuje, tako će i Daniel ubrzo shvatiti da je u Camili pronašao idealnu ženu.

U seriji glavnu negativku glumi Leticia Calderón koja u posljednje vrijeme redovito dobiva uloge zlikovki, premda je vrhunac slave doživjela kao slijepa i plaha Esmeralda.

Telenovela “Prkosna ljubav”, čiji će se svršetak u Meksiku prikazati krajem listopada, nastala je prema priči Marije Zarattini, po kojoj je 1997. godine snimljena serija “Zlatni kavez” u kojoj su glavne junake igrali Edith González i Saúl Lisazo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije