Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novog gosta: 'Jedna snažna osobnost u posljednjoj ovosezonskoj emisiji'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
21.06.2022.
u 09:09

"Jedna snažna osobnost gostuje nam u posljednjoj ovosezonskoj emisiji. Donedavno je dizao 140 kg u benchu. Petar Čelik nije", napisao je Stanković pokraj fotografije muškarca koji diže uteg

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2", danas je na društvenim mrežama najavio novog gosta. 

"Jedna snažna osobnost gostuje nam u posljednjoj ovosezonskoj emisiji. Donedavno je dizao 140 kg u benchu. Petar Čelik nije", napisao je Stanković pokraj fotografije muškarca koji diže uteg. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon objave gledatelji su krenuli s komentarima u kojima su pokušavali pogoditi tko je gost. Dok su neki spominjali Nikolaja Pešalova i Mirka Filipovića, bilo je i onih koji su tradicionalno bili duhoviti, pa su spomenuli Darka Milinovića, Gordana Jandrokovića, čak i Vladimira Šeksa. 

Urednik i voditelj na društvenim mrežama često objavljuje zanimljivosti o emisiji i svojim gostima, a nedavno je objavio poruku koju je dobio od jednog gledatelja. Stanković nije otkrio identitet gledatelja koji mu je ovu poruku poslao.   

"PAMETNIJI POPUŠTA 

'Poštovani g. Stankoviću, nekada ste me jako nervirali i uglavnom sam navijao za goste. Sada je to prošlo, valjda sam se navikao. Sretan Dan državnosti!'" napisao je urednik i voditelj na Facebooku. 

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Bud Humski
Bud Humski
09:53 21.06.2022.

Trebalo bi ispitati legalnost ovog besplatnog reklamiranja Stankoviceve emisije. Ako svi drugi placaju za reklame zasto ne bi i on?

Avatar Zbregov
Zbregov
09:39 21.06.2022.

yugo trovač!

HU
Hubrvi
10:22 21.06.2022.

Cijeli HRT je jedan konnglomerat onih za koje je Hrvatska strana rijec i za koje je vrijedjanje gradjana i gledatelja ove drzave i provociranje istih postala paranoja. I dok i Vlada i Sabor postuju neovisnost medija, dotle je glavni medij u Hrvatskoj u govornom programu politicki do poda korumpiran. Sve te emisije, a pogotovo NU2 su bazirane na samovolji jednog Stankovica i u prvom redu jednog Latina. U NU2 dovode godinama odkad je pala Milanoviceva vlada (na izborima) svakog tko glasno pljuje po vladi, svakog koji pljuje po Hrvatskoj i svakog Srbina pocev od Pupovca do Dodika i Komsica. I onda tim figurama Stankovic koji sebe i dan danas deklarira kao Yugoslavena nudi podium gdje zajedno s njim izvode igrokaz omalovazavanja Hrvatske i vrjedjanja zdrave pameti hrvatskih gradjana, pretvarajuci tu emisiju u propagandnu emisiju u pozorniccu na kojoj se sire lazi i podmece UVIJEK Vladi i Hrvatskoj u cjelini. To nema nikakve veze sa bilokakvim neovisnim novinarstvom i tu nema nikakvog razloga za postojanje te emisije, u kojoj Latin, Stankovic i drugovi pokusavaju lijeciti vlastiti komplex manje vrijednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije