Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss svijeta

Stanje u Indoneziji alarmantno: Finale izbora ipak na Baliju

miss lana (1)
PR Foto
27.09.2013.
u 10:33

U Indoneziji se protiv natjecanja ljepote prosvjeduje još od početka rujna kada su u Jakartu počele stizati djevojke iz 131 zemlje svijeta, a sada je finale natjecanja premješteno na Bali

Zbog prosvjeda muslimanskih skupina protiv izbora za Miss svijeta natjecanje je iz Jakarte premješteno na Bali. Naime, u Indoneziji se protiv ovog natjecanja ljepote prosvjeduje još od početka rujna kada su u Jakartu počele stizati djevojke iz 131 zemlje svijeta. U subotu se treba održati finale, a ono je zbog sigurnosnih razloga premješteno na Bali.

– Prosvjedujemo protiv izbora jer je neprihvatljivo – rekao je Haidar Al-Hamid, jedan od prosvjednika, piše RT.

Više od 90 posto stanovništva u Indoneziji su Muslimani, što je ukupno oko 240 milijuna ljudi. Tisuće njih prosvjeduju diljem Indonezije, od Sumatre do Bornea, tvrdeći da su izbori za Miss svijeta "pornografija" i "natjecanje kurvi".

>> Pogledajte još jednu lošu haljinu Miss Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije