Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila i supruga

Srpski glumac(36) dobio koronu i završio u bolnici: Bori se s upalom pluća, bio je na kisiku

Zagreb: Poznati na svečanoj premijeri serije Pogrešan čovjek
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
05.12.2020.
u 11:55

Njegova supruga Tamara kazala je kako mu je stanje sada stabilno, te da se oporavlja. Benčina je hrvatskoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji 'Pogrešan čovjek'.

Srpski glumac, 36-godišnji Petar Benčina završio je u bolnici zbog teške upale pluća s kojom se bori nakon što se zarazio s koronavirusom, pišu tamošnji mediji. Trenutačno se nalazi u Beogradu u KBC-u Bežijanska kosa, a zbog svega je prekinuto i snimanje filma Toma. 

"Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. Neko vrijeme je bio priključen na kisik jer su mjerenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen" kazali su izvori bliki glumcu. 

Njegova supruga Tamara kazala je kako mu je stanje sada stabilno, te da se oporavlja. Benčina je hrvatskoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji 'Pogrešan čovjek'.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
16:38 05.12.2020.

Pa kaj onda? Jos da je iz prijateljske zemlje ok, ali ovako....

Avatar Cornelius
Cornelius
19:19 05.12.2020.

Prosil bi ime autora ovog članka / članaka. Imam poruku za njegovu kevu.

IB
Ivan Basar
12:51 05.12.2020.

Zao mi je covjeka, samo moj susjed, Hrvat, on me puno brine. Srbija je daleko, daleko, daleko, nepoznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije