Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU SVOJE MIŠLJENJE

Kratka haljina HRT-ove voditeljice (47) postala je predmet rasprave na društvenim mrežama

Foto: HRT Screenshot
1/12
04.12.2020.
u 20:21

Gledatelji su tijekom emitiranja današnje epizode showa "Kod nas doma" obratili pažnju na modnu kombinaciju voditeljice Uršule Tolj.

Voditeljica i urednica Uršula Tolj u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" večeras je nosila kratku plavu haljinu koja je izazvala raspravu na društvenim mrežama. U emisiji je gost bio glazbenik Andrej Baša, koji je obilježio 50 godina stvaralaštva, a u povodu toga prisjetili su se velikih hitova i festivala.

Foto: HRT screenshot

Međutim, nekim gledateljima je upitna odjevna kombinacija koju je 47-godišnjakinja odabrala ističući kako su "gošće elegentno, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe".

Foto: HRT screenshot

Podsjetimo, slične komentare zbog odjevne kombinacije ranije je ove godine dobila i njezina kolegica voditeljica Tončica Čeljuska koja je nakon izraženog dekoltea prilikom jedne emisije postala tema višednevnih rasprava na društvenim mrežama.

"Zvijezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska u haljini za broj manjoj. Gospođa Čeljuska zgodna je žena, a večeras se predstavila i kao vrlo seksi autorica s izuzetno bujnim grudima s dubokim dekolteom. Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmirili. Bravo za gospođu Tončicu Čeljusku!" nahvalio ju je jedan gledatelj, a drugi je bio potpuno drukčijeg mišljenja: "Što je s dekolteom?! Možda bi gospođi Čeljuski netko mogao reći da ovo ipak nije prikladno za emisiju", kazao je kritizirajući je.


 

Komentara 101

KS
Kumova_Slama
08:07 05.12.2020.

Pa koliko ljubomornih i jalnih komentara i ocjena.. Pitam se od koga dolaze, a zapitajte se i vi koji komentirate u tom tonu. Šta bi trebala nositi suknju do poda? Uršula ima savršenu liniju i noge i zasto ih i ne pokazati ovako odmjerenom kombinacijom.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
03:43 05.12.2020.

svaka čast zgodna žena

FO
fona16
12:49 05.12.2020.

Koja prekrasna žena!Uz to još i inteligentna!Upravo ovakva žena ima sva pravao obući ovakvu haljinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije