Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Snovi se ostvaruju: Goran i Ivana Višnjić čekaju drugo dijete

Goran Višnjić
Robert Anić/Pixsell
29.12.2009.
u 20:30

Sudeći po najnovijim vijestima o trudnoći jedine kćeri Antuna Vrdoljaka, Ivani i Goranu Višnjić napokon će se ostvariti najveća želja – postat će prvi put roditelji biološkog djeteta.

Čini se da će roditeljski snovi Ivane i Gorana Višnjića, čija je karijera u Hollywoodu napokon krenula uzlaznom putanjom, biti potpuno ispunjeni. Naime, iz izvora bliskih paru potekla je vijest da će Ivana i Goran ovoga ljeta postati roditelji svog prvog biološkog djeteta. 

Naime, nakon što su u SAD-u posvojili svoje prvo dijete, danas dvoipolgodišnjeg sinčića Tina, Višnjići su otkrili kako se nadaju velikoj obitelji, koju planiraju proširiti kad njihov jedinac navrši dvije godine. Sudeći po najnovijim vijestima o trudnoći jedine kćeri Antuna Vrdoljaka, Ivani Višnjić napokon će se ostvariti najveća želja – postat će prvi put majka biološkog djeteta. I tako je nakon burnog bračnog razdoblja prouzročena Goranovom nevjerom, koju su uspješno prebrodili, i Višnjićima na obzoru napokon zasjalo sunce. Uvijek ponosni djed Antun Vrdoljak na pitanje o kćerinoj trudnoći odgovorio je mukom, dok je pjevačica Vanna također ostala bez komentara. 

– Malo ste me iznenadili medijskom pričom o Ivaninoj trudnoći. Ne bih to komentirala – kratko je izjavila supruga Andrije Vrdoljaka. 

Nakon kraće pauze u kojoj se nije mogao pohvaliti snimanjem američkih filmova A produkcije, Goran Višnjić je nakon odlične uloge doktora Kovača u serijalu “Hitna služba”, koja ga je proslavila, opet dočekao svojih hollywoodskih pet minuta. U najnovijem filmu “Beginners” glumi homoseksualca u prestižnom glumačkom društvu Ewana McGregora i Christophera Plummera. McGregor glumi mladića koji istovremeno doznaje da mu otac boluje od raka i da je homoseksualac, u vezi s 37-godišnjim muškarcem, kojeg glumi 37-godišnji Šibenčanin Višnjić. No, osim u Hollywoodu, Goranu se pružila prilika za snimanje BBC-ove serije “The Deep” s glumcima Minnie Driver i Jamesom Nesbittom. Dok se svojim poslovnim obvezama pohvalio, vijest o prinovi u obitelji šibenski glumac nije htio potvrditi, ali ni demantirati.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
Laura Anny
22:17 29.12.2009.

\"Osim sto bi trebao postati bioloski otac ...\" pa zar nije vec jednom.

AL
alapača
09:40 30.12.2009.

Mnogo bitnija je priča je li se Višnjić vidio sa svojim prvim biološkim djetetom, onim čija je fotka u medijima kršenje prava djeteta, dok galerija fotki usvojenog sina -nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije