Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Slijepi pjevač, imitator i dječak magnet traže slavu u talent showu

Foto: Nova TV
25.09.2017.
u 08:15

Jazz sastav Scifidelity orchestra oduševio je i dobio je zlatni gumb za odlazak u polufinale

Počela je peta sezona zabavnog showa Nove TV “Supertalent”.

Pred žiri, koji čine Martina Tomčić Moskaljov, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Davor Bilman, stalo je 13 kandidata koji su pokazali svoje talente, a najviše je iznenadio sastav Scifidelity orchestra koje ćemo gledati u polufinalu.

Naime, voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac bili su toliko oduševljeni šestoricom jazz glazbenika koji dolaze iz Karlovca i Međimurja da su stisnuli zlatni gumb i osigurali im direktan plasman u polufinale.

– Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam – rekla im je nakon nastupa Martina.

Među natjecateljima koji su svojim nastupima osvojili žiri i izborili daljnje natjecanje su slijepi glazbenik Pavao Anić, pjevačica Dijana Mijatović, bubnjar Roko Dubravica, plesna grupa Ritam Zona, Anja Bijelić koja je plesala na visećem obruču, imitator Daniel Dizdar, šestogodišnji Nino Avdić koji je zadivio svojim poznavanjem glavnih gradova, mađioničar Aleksandar Štulc te Ivan Stojiljković koji svojim tijelom privlači metal. 

Komentara 2

Avatar Robinzon
Robinzon
08:30 25.09.2017.

Ako je u pitanju talent, onda se to može odnositi samo na pojedinca.Ne kužim pojam Grupni talent, na pr. Ipak su mi najzabavniji antitalenti.

DU
Deleted user
09:29 25.09.2017.

Šteta što ribica Jozefina nije skočila kroz obruč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije