Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jude Law

Slavni preljubnik skrivao je vijest o sedmom djetetu: Uživa u životu s 12 godina mlađom suprugom

Jude Law na setu 'Novog pape'
Foto: Profimedia
1/14
06.03.2024.
u 23:30

Glumac Jude Law uhvaćen je u zračnoj luci Sydney, a ondje je bio s 12 godina mlađom suprugom i dvoje djece.

Engleski glumac, producent i redatelj Jude Law i njegova obitelj sletjeli su prošlog tjedna u zračnu luku Sydney zbog kratkog presjedanja prije nego se vrate u Los Angeles. Ovaj 50-godišnji glumac i njegova 12 godina mlađa supruga Phillipa Coan uhvaćeni su u luci s dvoje djece. Jude, koji je nedavno bio na Gold Coastu na snimanju filma Eden Rona Howarda, izašao je u crnoj gornjoj trenirci s kapuljačom.

Svoj je komplet upario s tamnoplavim hlačama i crnim japankama dok je nosio veliku smeđu kožnu torbu.
Njegova supruga Phillipa nosila je crnu majicu kratkih rukava i široke hlače upotpunjene bijelim tenisicama. Ovaj slavni par voli kriti detalje svog privatnog života. U Australiji su uhvaćeni tako što je poznati glumac držao svoje starije dijete za ruku, a dok je majka gurala najmlađe dijete u dječjim kolicima. 

 

Fotografije bračnog para u zračnoj luci možete pogledati ovdje.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Jude Law na setu 'Novog pape'
1/3

Ako se prisjetimo, Jude Law došao je u Australiju kako bi snimio triler o preživljavanju Eden s kolegicom Anom de Armas, Sydney Sweeney i Vanessom Kirby.

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije