Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše uspomene

Slavna glumica o odrastanju kćeri: 'Bilo je teško, govorili su im da su ružne'

Demi Moore
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/3
13.03.2019.
u 21:45

Moje cure vodile su veliku bitku jer su im mnogi anonimci govorili da su ružne - ispovijedila se Demi Moore i dodala da su njezine kćeri na svu sreću izrasle u divne mlade djevojke od kojih ona mnogo više uče nego od nje.

Holivudska glumica Demi Moore (56) prisustvovala je kao gost na konferenciji namijenjenoj ženama koju je organizirao lifestyle portal Goop u vlasništvu Gwyneth Paltrow.

Djelomično povučena sa scene Demi danas živi bitno drugačijim životom nego što je nekoć. Glamur Hollywooda u prošlosti joj je donio ovisnost o alkoholu i opijatima, a nakon odvikavanja došla je i depresija koja joj je otežala život, ali ju je i mnogočemu naučila.

Bezvremenska holivudska ljepotica zavela je Brucea Willisa s kojim je provela 13 godina u braku i dobila tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah. Nakon razvoda 1998. godine, djevojke su najveći dio vremena provodile s majkom. Danas su mlade i uspješne, ali tijekom odrastanja morale su se suočavati s različitim pritiscima i zlobnim komentarima na račun njihove majke.

- Moje zdravlje me osvijestilo. Osjećam da što više radim na sebi šaljem bolji primjer svojoj djeci i učim ih što je ispravno i koliko je važno brinuti o sebi - objasnila je Demi i ispričala kako njezinim kćerima nije bilo nimalo lako odrastanje uz roditelje zvijezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👪

A post shared by tallulah (@buuski) on

- Mislim da danas živimo u jednom jako zahtjevnom vremenu. Pritisak društvenih mreža na mlade ostavlja velik trag te unatoč brojnim prednostima tog alata, mnogo je više negativnih aspekata - tvrdi glumica koja je poslije razvoda s Bruceom Willisom uspješno djelila skrbništvo nad njihove tri kćeri.

Danas, glumac navodno podržava i njezinu novu vezu sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom, a njih su troje zajedno s kćerima dočekali Božić 2017. godine. - Moja djeca primjerice, oni su bila prva generacija koja je stavljena pod mikroskop. Moje cure vodile su veliku bitku jer su im mnogi anonimci govorili da su ružne - ispovijedila se Demi i dodala da su njezine kćeri na svu sreću izrasle u divne mlade djevojke od kojih ona mnogo više uče nego od nje.

– Mislim da imaju mnogo samopouzdanja i u puno toga zapravo one mene ispravljaju i uče, nego što je obrnuto – istaknula je 56-godišnja glumica koja je nakon rastave od zvijezde „Ludih 70-ih“ Ashtonom Kutcherom ljubav pronašla u zagrljaju srpske stilistice Maše Mandžuke.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije