Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadruga

Slavlje u srpskom showu! Hrvat oženio 19-godišnju bivšu prostitutku

Foto: Youtube screenshot
1/8
26.10.2020.
u 19:55

Cijela ceremonija održana je pod budnim okom kamera, a mladenka je odlučila uzeti Filipovo prezime.

Hrvat Filip Car u srpskom showu oženio je 19-godišnju Minu Vrbaški. Cijela ceremonija održana je pod budnim okom kamera, a mladenka je odlučila uzeti Filipovo prezime, pišu srpski mediji. 

Matičar Marko Đedović kazao je kako su se supružnici sada baš našli, te ih je upitao pristaju li da slobodnom voljom uđu u brak.
Filip i Mina su pristali, a ona je u svojoj zakletvi kazala: - Gospodin, zauvijek!

Foto: imdb

- Milo moje, obasjaj vječni put ljubavi naše, neka nas ni smrt ne rastavi - kazao je Car. Nakon toga su stavili vjenčano prstenje i poljubili se, a svi su im čestitali. 

Podsjetimo, mladenka je prije dvije godine otkrila da se bavila prostitucijom, a rekla je da je to radila jer je njezina obitelj bila siromašna te da je na taj način donosila kruh na stol. 

Ključne riječi

Komentara 6

JU
jurajuric120
20:27 26.10.2020.

19 godina, bivša prostituka? pa kad je počela s 12?

DU
Deleted user
00:57 27.10.2020.

Znam da ima dosta onih koji ne razumiju, ali najmanje dva faktora su odlučna u tom činu: 1) znate ono starinsko "šuti, ženska glavo!" - e pa to je sad pojačano sufiksom "Šuti, ženska glavo koja si se bavila prostitucijom dok nisam te upristojio" 2) ako se odmaknemo od razine izričaja, i nadalje se očekuje usluga na profi razini, a besplatno.

DU
Deleted user
20:22 26.10.2020.

Car je legenda. Ima istetoviran hrvatski povijesni grb s mačem na desnoj potkoljenici i ne skriva ga u sred Beograda.Uvik u kratkin gaćan. Ili su Srbijanci tolerantniji od nas ili je Filip baš mudo?(da prostite) Mi bi nji odma u more bacili. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije