Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na okupu

Slavlje u obitelji Modrić: Krstila se malena Sofija

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
29.12.2017.
u 16:24

Vanja i Luka Modrić u Zagrebu su ovih blagdana krstili svoje treće dijete, kćer Sofiju.

Kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić i njegova supruga Vanja prije dva mjeseca dobili su treće dijete, kći Sofiju, a Luka je na Instagramu podijelio danas fotografije sa Sofijinog krštenja.

Obitelj Modrić odabrala je ovo blagdansko vrijeme, koje obično i provode u Zagrebu, za krštenje kćeri. Nogometaš Real Madrida i njegova supruga za obitelj su poslije krštenja priredili ručak u restoranu Okrugljak.

 

 

Sofia’s Christening!🙏🏻❤️

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

 

Na fotografijama koje je podijelio na Instagramu Luka je pozirao sam sa Sofijom, a kasnije i sa suprugom i sedmogodišnjim sinom Ivanom i četverogodišnjom kćeri Emom. 

1/24

Komentara 13

NO
Norway
17:26 29.12.2017.

Iskrene čestitke

MN
Mnd7779
16:44 29.12.2017.

Čestitke obitelj Modrić sa srećom vama i vašoj djeci,bog vas čuvao.

Avatar rubinet
rubinet
19:25 29.12.2017.

Sofija????Sofija???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije