Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA IDILA

S Višnjićima u Kaliforniji slavi i Goranova vanbračna kći Lana Lourdes

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/6
29.12.2017.
u 09:25

Blagdane su proslavili u svom domu u Kaliforniji, uz puno smijeha, ali i umjetni snijeg na kojem su se djeca zabavljala. Sretan obitelj pozirala je ispod okićenog bora u istim pidžamama.

Šibenski glumac Goran Višnjić proveo je nezaboravne blagdane u krugu obitelji, a fotografijama s obiteljskog druženja pohvalio se i fanovima na Instagramu. Uz Gorana i suprugu Evu zabavljala su se i  djeca - posvojeni sinčić Tin, kći Sofija Vivien ze sin Vigo Leon kojeg im je rodila surogat majka, ali i Goranova vanbračna kći Lana Lourdes, koju je rodila Šibenčanka Mirela Rupić.

Premda su se Višnjići prijašnjih godina preko medija svađali s Mirelom Rupić, shvatili su da za dobrobit djeteta moraju "zakopati ratne sjekire". Mala Lana stoga često boravi u Americi i dobro sa slaže s braćom i sestrom.

Blagdane su proslavili u svom domu u Kaliforniji, uz puno smijeha, ali i umjetni snijeg na kojem su se djeca zabavljala. Sretan obitelj pozirala je ispod okićenog bora u istim pidžamama. Goran je napisao kako je osjećaj neprocjenjiv, a brojni američki i hrvatski fanovi čestitali su mu blagdane i zaželjeli puno uspjeha u 2018. Osim premijere filma i serije "General", Gorana u Americi očekuje i druga sezona serije "Timeless".

Goran Višnjić
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije