Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći brak

Shannen Doherty udala se za fotografa Kurta Iswarienka

shannen doherty
Pixsell
16.10.2011.
u 18:15

Prvi put je bračnu sreću okušala sa Ashleyom Hamiltonom, a drugi put s Rickom Salomonom

Zvijezda tinejdžerske serije "Beverly Hills", Shannen Doherty u subotu se u zalazak sunca na Malibu udala za Kurta Iswarienka. Par je od svojih 120 gostiju zahtijevao da dođu odjeveni u crno pa se u tom crnilu jedino Shannen isticala u bijeloj vjenčanici. Sa Kurtom je u vezi dvije godine,a iza sebe ima dva propala braka od kojih je svaki potrajao tek godinu dana. Prvi put je bračnu sreću okušala sa Ashleyom Hamiltonom, a drugi put s Rickom Salomonom poznatom po porno uratku sa Paris Hilton. Glumica je uvjerena kako će brak sa Kurtom potrajati jer je naučila lekciju zahvaljujući prijašnjem bračnom iskustvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije