Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u odvažnom izdanju

Severina svečano obilježila izlazak iz samoizolacije: 'Pozdrav s druge strane'

Foto: Instagram
1/8
28.08.2020.
u 15:07

- Živi, pleši, sijaj - poručili su joj pratitelji ispod objave na kojoj pozira dugom crvenom kombinezonu i Gucci sandalama ispred plavih vrata.

Severina Kojić konačno je izašla iz samoizolacije, a taj trenutak svečano je obilježila i na svom Instagramu. - Pozdrav s druge strane. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave! - napisala je pjevačica u opisu fotografije kojom je obilježila novo/staro poglavlje svog života. - Živi, pleši, sijaj - poručili su joj pratitelji ispod objave na kojoj pozira dugom crvenom kombinezonu i Gucci sandalama ispred plavih vrata.

1/6

Podsjetimo, Severina je prije točno dva tjedna javnosti obznanila da ima koronavirus, a otkrila je i da je na testiranju bio njezin sin Aleksandar čiji je nalaz bio negativan.

Foto: Instagram screenshot

- Premda nemam nikakve simptome, dobila sam potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test - poručila je tada između ostalog Severina.

Severina je virus preboljela bez problema, a vrijeme u izolaciji kratila je spremanjem, čitanjem, gledanjem serija i plesanjem zbog čega se ispričala i susjedima.

-  Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag - napisala je Severina koja sada konačno može zaplesati i vani, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije