Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila je video

Severina se pohvalila poklonom kojeg je dobila na Rimčevoj zabavi i otkrila nepoznati detalj iz djetinjstva

Foto: Instagram
1/12
16.05.2022.
u 14:30

Severina je, naime, dobila majicu sa slikom Nevere, a otkrila je nepoznati detalj iz djetinjstva. Rekla je kako ju je majka kad je bila mala zvala Nevera.

Pjevačica Severina Vučković (50) na Instagramu je objavila video, te pokazala koji je poklon dobila kada je nastupala na proslavi Rimac grupe u subotu u Laubi. Severina je, naime, dobila majicu sa slikom Nevere, a otkrila je nepoznati detalj iz djetinjstva. Rekla je kako ju je majka kad je bila mala zvala Nevera. 

"Bila mi je velika čast kad ste me pozvali. Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo" kazala je pjevačica pa dodala da ju je majka Ana Vučković zvala Nevera kad je bila mala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"Sljedeće nazovite Neverina po meni" našalila se Vučković. 

"Rimac Automobili su slavili sinoć svoj svjetski uspjeh. Bilo mi je srcu milo vidjeti prekrasnog mladog svijeta i slaviti s njima... Hvala na majici, Rimac u srcu. Voli vas Neverina..." napisala je uz objavu. 

Kasnije je i objavila fotku na kojoj pozira s Matom Rimcem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Uz fotku je napisala: "ProudToBeCroat", odnosno "ponosna što sam Hrvatica".

Podsjetimo, osim na Instagramu, Severinu od travnja možete pratiti ina TikToku. Glazbenica je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima i velik broj pratitelja, a sa svojim pratiteljima podijelila je da se odlučila otvoriti profil na još jednoj društvenoj mreži – TikToku. 

Tada je objasnila i kako se odlučila za ovaj potez. – Dok sjedim ovako i čekam na aerodromu, jedino što mi na um pade je da otvorim TikTok – kazala je pjevačica u videu tihim glasom. - Pozdrav svim TikTokerima diljem svijeta, ja sam nova i skroz neupućena, ali brzo učim – napisala je u opisu objave na TikToku.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Komentara 1

DU
dugakita
15:50 16.05.2022.

Dobila bolju kameru za slijedeći film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije