Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši pobjednik 'Plesa sa zvijezdama'

Glumac poslao poruku podrške Mireli Čavajdi i otkrio da su rodbinski povezani: 'Čavajde se ne predaju'

Foto: Nova TV, N1 screenshot
1/11
16.05.2022.
u 07:57

Žiri je posebno pohvalio Mislava što je uspio odlično otplesati unatoč ozljedi koljena. – Iz takvih situacija može niknuti nešto snažno – kazao je Mislav koji se dotaknuo i slučaja trudnice Mirele Čavajde, o kojem posljednjih dana bruji cijela Hrvatska.

Glumac Mislav Čavajda (41), inače bivši pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'', sinoć je ponovno nastupio u showu, no ovog puta u ulozi gosta. Mislav se pridružio kolegi Filipu Vidoviću i njegovoj plesnoj partnerici Pauli Jeričević, s kojima je zaplesao moćan paso doble i oduševio žiri koji im je za njihovu točku dao maksimalnih 40 bodova.

Foto: Nova TV

Žiri je posebno pohvalio Mislava što je uspio odlično otplesati unatoč ozljedi koljena.

–Iz takvih situacija može niknuti nešto snažno – kazao je Mislav koji se dotaknuo i slučaja trudnice Mirele Čavajde, o kojem posljednjih dana bruji cijela Hrvatska. Mirelina priča potresla je Hrvatsku nakon što je objavila da joj je u 24. tjednu trudnoće magnetskom rezonancijom na Svetom Duhu potvrđeno da beba u njezinoj maternici ima golemi maligni tumor na mozgu zbog kojega su joj šanse da će preživjeti male, a liječnici kojima se obratila uvjeravali su je da joj ne mogu pomoći jer je u Hrvatskoj pobačaj nakon 10. tjedna trudnoće protuzakonit. Njezina priča i dalje je u fokusu javnosti, a Mireli su podršku odlučile javno uputiti i brojne poznate osobe.

Foto: Nova TV

Mirela je inače Mislavova sestrična, a on joj je u emisiji uživo poslao i poruku podrške. – Pozdravio bih svoju sestričnu i ovim putem poručio da se Čavajde ne predaju. Ponosan sam na tebe, seko – kazao je glumac i ganuo mnoge. 

Podsjetimo, ranije je javnu podršku Čavajdi dala i Severina koja je stigla i na prosvjed organiziran njoj u znak podrške, a javnu podršku uputila joj je i bivša pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

Komentara 8

ME
MediciKM
09:41 16.05.2022.

Ovo je prevršilo svaku mjeru. VIše nema nikakve veze sa realnošću. Život majke nije ugrožen, jel tako? Ona jednostavno ne želi to dijete. I umjesto da je netko probudi i kaže "ženo, saberi se", javnost je podržava u ubilačkom pohodu. Jadni smo. NIje ni čudo što se u svijetu i kod nas događa kada je "ovakva energija u zraku".

ZA
zarko815
09:13 16.05.2022.

Da li je poslao i hajduković ?

MP
marinko.przolica
09:49 16.05.2022.

Tko je uopće taj lik te kako je ovo relevantno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije