Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl u areni

Severina pokazala kako je iznenadila Sašu Matića na probi, a mnogi komentiraju haljinu koju je sinoć odjenula za koncert

Split: Severina proštela modnom pistom na predstavljanju nove kolekcije Matije Vuice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/32
22.10.2022.
u 18:00

Na koncertu je sudjelovala i pjevačica Severina Vučković, glazbenikova prijateljica. Severina je bila jedna od ponosnih gošći koncerta, a na Instagramu je objavila video na kojem se može vidjeti proba, otkrila je njime također i koliko su trajale priprema, ali i na koji način se pozdravila s Matićem.

Prvi od dva koncerta u Zagrebu proslavljenog glazbenika Saše Matića oduševio je publiku u Areni Zagreb i izazvao je pravu euforiju kod publike svojim hitovima i s njim u glas je pjevalo 20 tisuća njegovih obožavatelja. Na koncertu je sudjelovala i pjevačica Severina Vučković, glazbenikova prijateljica. 

Severina je bila jedna od ponosnih gošći koncerta, a na Instagramu je objavila video na kojem se može vidjeti proba, a otkrila je njime također i koliko su trajale pripreme, ali i na koji način se pozdravila s Matićem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pjevačica ga je zagrlila snažno i s puno ljubavi, a Sašu je to toliko oduševilo da je s osmjehom na licu samo uzvikuo: "Oooo".
Kasnije je objavila još jedan video na kojem je pokazala kako je izgledao njihov nastup, na kojem je isto tako privukla pažnju modnim odabirom. Lepršava i svjetlucava haljina kreacija je dizajnerice Matije Vuice, a odlično joj je istaknula savršenu liniju. U komentarima su mnogi pisali kako je izgledala odlično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"Sinoć je u Areni Zagreb bilo more ljubavi na koncertu mog divnog prijatelja", napisala je Severina uz objavu. 
 Podsjetimo, Matić je jučer koncert otvorio pjesmom "Prejako", a zatim su se nizali hitovi "Nađi novu ljubav", "Kad prođe sve", "Sto svirača"... Prvi koncert koji je održao sinoć bio je rasprodan još prije tri mjeseca,a prije tjedan dana Saša je rasprodao i svoj drugi koncert koji će održati večeras. U dva dana će tako Sašu Matić u Areni slušati 40 tisuća ljudi

A atmosferu među mnogobrojnom publikom podignuo je dodatno i nastup srpske pjevačice Milice Pavlović s kojom je Matić zapjevao hit 'Oko moje'.

 - Ova večer zauvijek će ostati u mom sjećanju, za ovakve trenutke se živi - rekao je Saša Matić nakon koncerta. - Nismo dijelili samo glazbu nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopće opisati to zajedništvo i ljubav koje sam osjećao na pozornici, trnci su mi prolazili tijelom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni od druge večeri moga druženja s publikom u Zagrebu - zaključio je pjevač.

Na druženje sa Sašom Matićem u Arenu Zagreb pristigli su njegovi brojni obožavatelji iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Na najbolji mogući način zajedno su proslavili 20 godina duge karijere čije je obilježavanje lani spriječila pandemija. Dva koncerta u Zagrebu u sklopu su Matićeve turneje 'Dva života', a nakon toga odlazi u Kanadu gdje ga očekuje veliki solistički koncert u Torontu.

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

 

 

Komentara 1

BE
Berri
18:54 22.10.2022.

meni je Severina oduvijek bila zgodna. još od onog videa Paloma Nera. Imam 82 godine, nisam gledao video.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije