Naslovnica Showbiz Estrada

Sud u Splitu prihvatio Severininu žalbu i ukinuo privremenu mjeru

Spis je vraćen na Općinski sud u Zagreb, a Severina se na Facebooku zbog ove odluke zahvaljuje božici pravde i svim ljudima na molitvama
07. srpnja 2017. u 14:24 8 komentara 2049 prikaza
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Privremena mjera kojom je Aleksandar Popović tjedan dana trebao živjeti s mamom Severinom Kojić, a tjedan dana s tatom Milanom Popovićem, ukinuta je, doznaje Slobodna Dalmacija.

Severina SEVERININA ISPOVIJEST Šprajc: Nisam znao što činiti, oči su joj se napunile suzama, ridala mi je u krilu....

Odluka je to Županijskog suda u Splitu na kojem je prihvaćena Severinina žalba i spis je vraćen na Općinski sud u Zagreb.
Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac za Slobodnu je potvrdio informaciju. – Mogu samo potvrditi da je predmet bio na odlučivanju na našem sudu te je odluka i donesena. Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu – rekao je Romac. Slobodna piše da Županijski sud u Splitu ne dovodi u pitanje nepristranost Općinskog suda u Zagrebu. 

Da je privremena mjera ukinuta, obavijestila je i na Facebooku Severina ovom objavom: Kada sam išla pješke u srednju 
muzičku školu Josip Hatze, nju sam sretala svaki dan. Ona je bila moja prijateljica, saveznica, ona se zove Božica Pravde. Hvala ti moja ❤️ Hvala svim ljudima na molitvama... Severina.

 

 

 

Severina Općinski sud: 'Severina vrši pritisak na sutkinju, to je nedopustivo' severina Borba Severina stiže u Split: Ne dopustimo da nam djecu tretiraju kao brojeve Podrška Nini Kuluz Severina: Bio je to veliki šok. Hrvatska bi trebala zaštititi majku i dijete

VIP izdvaja za Vas

 • megatronman:

  Božica pravde je na strani trećerazredne pjevačice i drugorazredne porno glumice. Može i obrnuto, kako za koga.

 • mlijeko:

  Kada bi i druge slučajeve ovako ekspresno rješavali. Radni sporovi im stoje perko 3 godine. Naročito predmete zavlači sutkinja Marija Šimičić...valjda ne stigne do suda zbog drugih obveza...

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  sud u osijeku bi odbacio zahtjev. sud u splitu, gdje sude suci kao lozica & co, presuđuju ovako. smiješno. i onda se netko čudi onom sirotom talijanu... eh, da, dijete je zadnja rupa na svirali. samo, gdje je uopće 'dijete'?! možda gleda film?