Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEVERININA ISPOVIJEST

Šprajc: Nisam znao što činiti, oči su joj se napunile suzama, ridala mi je u krilu....

Severina
Foto: screenshot/RTL direkt
1/6
30.06.2017.
u 20:34

Ovdje je neka druga majka sjedila na pola metra od mene...

U  emisiji RTL Direkt, popularni voditelj Zoran Šprajc ugostio je Ninu Kuluz, majku koja se u središtu pozornosti hrvatske javnosti našla nakon što su vlasti pokušale provesti ovrhu nad njenim djetetom, i Severinu Kojić koja također vodi bitku za skrbništvo.

 

Šprajc je za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako je upravo ispovijest Nine Kuluz, koja je bila na rubu suza, bila okidač za Severininu emotivnu reakciju. Zbog toga je, kaže Šprajc, ' razgovor otišao u duboko intimnom smjeru i trajanju u kojem uopće nije bio planiran'.

Šprajc je kazao kako su mu to profesionalno bili najteži trenuci.

- U tom je trenutku ona prestala biti 'Severina', bila je samo majka Severina Kojić, koja se slomila od bitke za svoje dijete. Nekoliko minuta ranije to se umalo dogodilo Nini Kuluz, ali ona nije sjedila nasuprot mene pa sam se brzo povratio u standardan voditeljski 'mode' - ispričao je Šprajc.

- Ovdje je neka druga majka sjedila na pola metra od mene i kad su joj počele drhtati usne, a oči se napunile suzama, a sve to pred pola milijuna gledatelja na trenutak više nisam ni ja znao tko sam i kako reagirati, kako voditi razgovor, kao čovjek, kao novinar, iskreno, odahnuo sam kad je to završilo.

Šprajc se osvrnuo i na medijska pisanja o Severinom gostovanju, koje RTL Direkt optužuju kako je emotivnu rastresenost iskoristio za povećanje gledanosti i TV ekskluzivu.

- Da, bilo je takvih 'bingo' situacija, ali kad završite emisiju s majkom koja vam u zagrljaju rida od plača to, vjerujte, nije nikakav novinarski "bingo", a još manje vrijeme za slavlje. Nitko se u studiju, a ni izvan njega nakon toga nije osjećao dobro.

Ali bili smo odmah svjesni kakve će to goleme reakcije izazvati i samo sam se nadao da će od tih reakcija sva djeca i sve nesretne majke i svi nesretni očevi imati nekakve koristi. Otvorili smo jedan veliki problem skrbništva rastavljenih roditelja nad djecom i u tom smislu sam bio zadovoljan - zaključuje Šprajc za Slobodnu.

Komentara 59

ZA
zadar1
20:59 30.06.2017.

ma koja gluma.....jadni boze sto sve stvori.....kako je nije sram.....

BL
bljak007
20:48 30.06.2017.

Jel ta žena, uzela djete od oca, otišla i sakrivala se, u bosni, pa u hrvatskoj? obmanjuje javnost . Zašto svoje pravo nije tražila na sudu u Italiji, i izborila svoje majčinsko pravo?

Avatar Matija22
Matija22
21:45 30.06.2017.

u njihovom dnevniku tema rastavljeni brakovi ništa čudno za drugorazrednu televiziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije