Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Nini Kuluz

Severina: Bio je to veliki šok. Hrvatska bi trebala zaštititi majku i dijete

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/12
27.06.2017.
u 10:23

Pjevačica je sa suprugom Igorom Kojićem došla dati podršku Nini Kuluz, kojoj bi danas trebao biti oduzet sin Cesare

Podršku Nini Kuluz, koja bi danas mogla ostati bez sina Cesarea, došla je dati i Severina, a okupljenim novinarima ispred zgrade Nine Kuluz je rekla:

Moram reći, kad sam čula za ovu situaciju, da mi je to bio veliki šok i mislim da bi Hrvatska trebala zaštiti i majku i dijete. Mislim da Nini nije bilo lako kad je bježala iz Italije, znam da svaka majka želi muža i želi dom i svaka majka je stup obitelji, ali kad se to nije dogodilo i kad ta bajka nije uspjela, kad je morala bježati, znači da je spašavala svoje dijete i da je činila ono što svaka majka najbolje zna da bi zaštitila dijete. Nadam se da će joj sud u Italiji dati priliku. Ona nije mogla ići u Italiju jer nije imala novca za sud. Htjela bih joj pomoći da i ona ima priliku reći svoju priču. Dala bih joj pola svoje alimentacije da može platiti odvjetnike. Ostajemo ovdje do kraja. Važno je da se i njoj da prilika da nešto kaže, ne bih tražila krivce. 

Severina se, poput Nine, s bivšim partnerom Milanom Popovićem bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

 

Komentara 26

Avatar Vuglec
Vuglec
10:32 27.06.2017.

Ovo je danas prava izjava Severine, a što Večernji nije prenio:" Ona nije mogla ići u Italiju, nije imala novaca za sud. Ja bih joj htjela pomoći i dati joj pola svoje alimentacije da ima i ona priliku reći svoju stranu." Dakle, Severina smatra da alimentacija koju otac plaća za malog Aleksandra pripada njoj, a ne djetetu i da s njom može raspolagati kako hoće!? Ovo je sramotna izjava i govori u stvari što je pozadina svega- lova!

Avatar Vuglec
Vuglec
10:41 27.06.2017.

Menadžer joj vodi bitku za skrbništvo, dadilja joj odgaja dijete, a ona se posvetila malom od Kebe - neprocjenjivo, san svake sponzoruše!

AR
Artukovic
10:38 27.06.2017.

Ona je pobjegla iz Italije, znaci ukrala djete ocu.Sta otac nema pravo na djete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije