Naslovnica Showbiz Estrada

Severina: Bio je to veliki šok. Hrvatska bi trebala zaštititi majku i dijete

Pjevačica je sa suprugom Igorom Kojićem došla dati podršku Nini Kuluz, kojoj bi danas trebao biti oduzet sin Cesare
27. lipnja 2017. u 10:23 26 komentara 6391 prikaza
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/12

Podršku Nini Kuluz, koja bi danas mogla ostati bez sina Cesarea, došla je dati i Severina, a okupljenim novinarima ispred zgrade Nine Kuluz je rekla:

Prosvjed - Split Obiteljska drama Cesareov djed: Dijete je u šoku! Tragedija je to što institucije rade!

Moram reći, kad sam čula za ovu situaciju, da mi je to bio veliki šok i mislim da bi Hrvatska trebala zaštiti i majku i dijete. Mislim da Nini nije bilo lako kad je bježala iz Italije, znam da svaka majka želi muža i želi dom i svaka majka je stup obitelji, ali kad se to nije dogodilo i kad ta bajka nije uspjela, kad je morala bježati, znači da je spašavala svoje dijete i da je činila ono što svaka majka najbolje zna da bi zaštitila dijete. Nadam se da će joj sud u Italiji dati priliku. Ona nije mogla ići u Italiju jer nije imala novca za sud. Htjela bih joj pomoći da i ona ima priliku reći svoju priču. Dala bih joj pola svoje alimentacije da može platiti odvjetnike. Ostajemo ovdje do kraja. Važno je da se i njoj da prilika da nešto kaže, ne bih tražila krivce. 

Severina se, poput Nine, s bivšim partnerom Milanom Popovićem bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

 

[video: 20814 / ] Severina i Milan Popović SEVERININ MENADŽER 'Popovićeva želja za mirenjem sa Severinom samo je spin!' severina Borba Severina stiže u Split: Ne dopustimo da nam djecu tretiraju kao brojeve Cesare Avenati Ovrha dječaka Torcida i Severina protiv suda: Ne šaljite Cesarea ocu u Italiju!

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar Vuglec
  Vuglec:

  Ovo je danas prava izjava Severine, a što Večernji nije prenio:" Ona nije mogla ići u Italiju, nije imala novaca za sud. Ja bih joj htjela pomoći i dati joj pola svoje alimentacije da ima i ona priliku reći svoju ... prikaži još! stranu." Dakle, Severina smatra da alimentacija koju otac plaća za malog Aleksandra pripada njoj, a ne djetetu i da s njom može raspolagati kako hoće!? Ovo je sramotna izjava i govori u stvari što je pozadina svega- lova!

 • Avatar Vuglec
  Vuglec:

  Menadžer joj vodi bitku za skrbništvo, dadilja joj odgaja dijete, a ona se posvetila malom od Kebe - neprocjenjivo, san svake sponzoruše!

 • Artukovic:

  Ona je pobjegla iz Italije, znaci ukrala djete ocu.Sta otac nema pravo na djete?