Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba

Severina stiže u Split: Ne dopustimo da nam djecu tretiraju kao brojeve

severina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
26.06.2017.
u 11:18

Pjevačica će sutra doći u Split kako bi s brojnim drugima pružila podršku Nini Kuluz koja se bori za skrbništvo nad sinom Cesareom.

Na Facebook stranici grupe "I ja sam majka", voditeljica Vjekoslava Bach objavila je pismo koje potpisuje Severina i u kojem najavljuje svoj dolazak sutra u Split kako bi pružila podršku Nini Kuluz kojoj bi sutra trebali oduzeti sina Cesarea. 

"Dragi moji dobri ljudi, hvala vam na bezrezervnoj podršci koju ste mi pružali ovih dana.Hvala svim ženama koje su mi u svojim porukama podijelile i svoja iskustva. Šaljite i dalje, jer sve se čita i znajte da nismo same!!! Borit ćemo se za sve nas.Sutra,u utorak, jedna majka treba najveću podršku. Sutra je jedno dijete osuđeno na život bez majke. Pravi se nad njim ovrha kao da je to stvar. Ne dozvolimo da nam djecu tretiraju kao brojeve. Od sutra više ništa neće biti isto ako svi zajedno ne odemo u Split. Do jučer je to bio mali Ante, Šime, Domagoj... Sutra Cesare.. A prekosutra tko zna tko. Vidimo se sutra u Splitu na adresi Pujanke 71", napisala je Severina u pismu.

Ova grupa podrške pokrenuta je nakon što je Severina otvoreno progovorila o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a cilj je pružiti podršku i pomoć svim majkama koje se nalaze u sličnoj situaciji. 

Komentara 12

MO
mobitel20
12:13 26.06.2017.

Ovo organizirano teroriziranje hrvatske javnosti od jugonacionalistickih medija sa osobnim problemom dvostruke srbijanske snahe Severine prevrsava svaku mjeru ! Ma po cemu je taj Aca vazan hrvatskoj javnosti !? Uostalom, normalno je da Aca bude u Beogradu. Po cemu bii njene zivotne pogreske trebale postati nas problem !? Slicno je i sa Cesareom...postoje sudovi koji odlucuju a da se jednostrano huska javnost i da te probleme raznih fu.ksi predsta ljate kao nacionalno pitanje ! Dosta!

FA
FAAS
12:14 26.06.2017.

kako ima obraza prozivat ministre HR vlade pa ona je drzavljanin srbije i neka tamo trazi pravdu za svoju srpsku kopilad.vi novinari imate boljih stiva od ve srpske namiguse koja sramoti Hrvatsku

Avatar adojegovno
adojegovno
12:28 26.06.2017.

Marš natrag u srbiju,droljo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije