Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Severina ima novog menadžera, ovaj čovjek zamijenio je Tomicu Petrovića

Severina
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
01.08.2019.
u 18:51

Stigla je potvrda kako se o Severininoj turneji i nastupima sada brine Alen Ključe.

Nakon što su Severina i njen menadžer Tomica Petrović prekinuli svoju dugogodišnju suradnju dugo se nagađalo tko će zauzeti Petrovićevo mjesto.

Pisalo se i kako je za Severininu karijeru sada zadužen njen suprug Igor Kojić, ali danas je stigla i potvrda kako se o njenoj turneji i nastupima sada brine Alen Ključe. O početku suradnje s pjevačicom Ključe se osvrnuo na Facebooku i napisao:

- Godinama sam bio njezin suradnik tijekom kojih sam joj odradio nekoliko koncerata no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će  naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki.  Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer je riječ o jedinom izvođaču koji ima viziju, koja je profesionalac poput  inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali. - napisao je.

Dodao je i kako su čiste izmišljotine kako je Severini suprug Igor menadžer jer on i Severina surađuju već izvjesno vrijeme.

- On nikada nije bio njezin menadžer već čovjek koji je uvijek uz svoju suprugu kao na primjer žena Andree Bocellija s kojim također surađujem.  Drago mi je što je došlo do ove suradnje jer iza Severine nisu stajali menadžeri već ona iza njih kao što je sad stala iza mene i  podržava moje odluke i sugestije. Jasno je da se o tako velikoj zvijezdi uvijek priča no mi smo samo profesionalci koji odrađuju  svoj dio posla. - poručio je Alen Ključe. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
11:56 02.08.2019.

Očito ima bolju jahtu u kojoj bolje lupa od pozadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije