Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Ella objavila sretnu vijest: Ako ste vi u šoku, zamislite kako je nama

Foto: Instagram/Charles Pearce
1/5
06.08.2017.
u 09:08

Nakon nagađanja koja su se pojavila prije dva mjeseca Ella Dvornik danas je na Facebooku i potvrdila svojim obožavateljima da ona i zaručnik Charles Pierce očekuju prinovu.

Prije dva mjeseca pojavile su se glasine kako je Ella Dvornik trudna, a Ella tada to nije htjela komentirati.

Danas je napisala objavu na svom Facebooku u kojem je obožavateljima potvrdila ovu sretnu vijest i objasnila zašto prije dva mjeseca nije htjela komentirati informaciju da će ona i njen zaručnik Charles Pierce postati roditelji.

 

 

- Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati , ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani zamislite kako je nama.  Prešli smo polovinu ima već neko vrijeme - napisala je Ella na Facebooku i objavila svoje prve trudničke fotografije. 

Komentara 24

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:32 06.08.2017.

I ona ima obozavatelje?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:37 06.08.2017.

jel i mamica trudna? čujem da se štanca za lovicu.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:15 06.08.2017.

Parazit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije