Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačka diva

Sanja Vejnović otkrila tko joj pravi društvo dok vježba jogu pa nasmijala pratitelje

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
22.09.2021.
u 07:30

Domaća glumačka diva Sanja Vejnović (60) već je nekoliko puta otkrila kako je za njezin mladolik izgled osim genetike zaslužna i tjelovježba, a sada je objavnom na Instagramu pokazala tko joj pravi društvo.

Domaća glumačka diva  Sanja Vejnović (60) već je nekoliko puta otkrila kako je za njezin mladolik izgled osim genetike zaslužna i tjelovježba, a sada je objavnom na Instagramu pokazala tko joj pravi društvo.

-Jutarnja joga i meditacija uz asistenciju- napisala je Sanja uz fotografije na kojima na prostirci izvodi vježbe joge, a uz nju su njezini kućni ljubimici- pas i mačka koji ju "ometaju" u tjelovježbi.

Objava je oduševila Sanjine pratitelje koji su joj pisali da im je želja imati jednog dalmatinera kakvog ima ona, ali i da je situacija ista kod njih te da joj ljubimci uspješno pomažu.

-Kombiniram jogu, tibetance, qi gong, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju. Kada stignem, a to najviše ovisi o rasporedu snimanja, odlazim na grupne treninge pilatesa i joge. Svake večeri prije spavanja meditiram. Tako održavam svoju vitalnost i ravnotežu duha i tijela- rekla je glumica u jednom intervjuu. Podsjetimo, Sanja je nedavno imala promociju svoje kuharice, a s pratiteljima je podijelila kako i gdje je voljela provoditi dane u djetinjstvu.

-Cijelo djetinjstvo i mladost ljetovala sam u Dubrovniku kod svoje none i nona, maminih roditelja. Uvijek sam obožavala zalijevati predivan vrt s pomidorima, blitvom, mahunama i svim što je moj nono sadio i brižno njegovao. Sjećam se mirisa pomidora kakve danas rijetko možemo naći. Bilo je smokvi, oleandera, kaktusa, agavi, palmi i cvijeća…-napisala je tada glumica u objavi. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:54 22.09.2021.

Nije mi se prije sviđala, al sada bome da!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije