Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDA

Rita Ora pjevala je na audiciji njemačkog Voicea no nitko je nije prepoznao

Rita Ora
Foto: Screenshot
1/9
20.11.2017.
u 20:52

- Kakva sam bila? Ja sam 26-godišnja glazbenica iz Londona - rekla je Rita, no nakon što je jedan član žirija pitao kako se zove, rekla im je tko je. Zanimljivo, nisu joj ni tada vjerovali, nego su je pitali je li ona Ritina dvojnica

Iako je Rita Ora jedna od najvećih europskih pop zvijezda, čini se kako je Nijemci ne prepoznaju. Engleska pjevačica kosovskog podrijetla pojavila se ovog vikenda u njemačkoj verziji The Voicea. Otpjevala je svoj hit "Your Song", i naravno, okrenula ju joj se sva četiri člana žirija, a publika je skočila na noge. No, ono štu je uslijedilo iznenadilo je samu Ritu. Nitko je nije prepoznao.

- Kakva sam bila? Ja sam 26-godišnja glazbenica iz Londona - rekla je Rita, no nakon što je jedan član žirija pitao kako se zove, rekla im je tko je. Zanimljivo, nisu joj ni tada vjerovali, nego su je pitali je li ona Ritina dvojnica te kazali kako bi na natjecanju za najbolju Ritinu dvojnicu mogla osvojiti drugo mjesto.

Rita Ora
1/13

Uslijedilo je još jedno iznenađenje. Članovi žirija nisu imali pojma ni da je Rita njihova kolegica, budući da je ona u žiriju britanskog The Voicea.

- Kakav je osjećaj biti u showu? Jesi li imala tremu - pitali su je, a Rita im je rekla kako i ona sjedi na njihovom mjestu, te kako dobro zna kroz što prolaze natjecatelji i žiri.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IB
ibiza
13:50 21.11.2017.

ma to je glupost on je dobra pijevacica i zgodna a ja mislim da mediji glupost pisu

DA
danebi
12:55 21.11.2017.

To ti je ono kad ti glas bez tehnike nije bas nesto, a bez sminke te vise ni rodjena majka ne prepozna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije