Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET IZAZIVA

Rita Ora u Cannesu jedva pridržavala bujne grudi u plavoj haljini

Rita Ora
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.05.2017.
u 17:30

Rita se sinoć pojavila na zabavi draguljarskog brenda De Grisogno u prekrasnoj plavoj haljini koja je jedva pridržavala njene bujne grudi. Ora je pazila na svaki detalj, pa je i make-up pratio boju njene haljine.

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, Britanka kosovskog podrijetla Rita Ora jedna je od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu. Rita se sinoć pojavila na zabavi draguljarskog brenda De Grisogno u prekrasnoj plavoj haljini koja je jedva pridržavala njene bujne grudi. Ora je pazila na svaki detalj, pa je i make-up pratio boju njene haljine.

Inače, Rita će ovog vikenda objaviti novi singl, prvi nakon dvije godine. Riječ je o pjesmi "Your Song", koju je snimila s Edom Sheeranom. Ne treba sumnjati kako će duet dvije velike zvijezde biti hit!

Komentara 6

Avatar Cokolinda
Cokolinda
20:33 24.05.2017.

koosovskog...?

IL
ilijan
06:20 25.05.2017.

Što se mene tiče mogle su i ispasti...

ST
Stipan
18:43 24.05.2017.

Silikon je čudo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije