Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne prestaju

Rihanna je glavna tema na društvenim mrežama! Kontroverzni reper navodno ju je prevario s bliskom suradnicom

Foto: Profimedia
1/15
16.04.2022.
u 19:00

Vijest se pojavila nakon što je influencer i modni kreator Louis Pisano na društvenim mrežama objavio da je Rihanna uhvatila repera u preljubu s dizajnericom obuće i njezinom bliskom suradnicom Aminom Muaddi.

Pjevačica Rihanna (34) i njezin odabranik A$AP Rocky (33) trenutno su glavna tema društvenih mreža nakon što su obožavatelji proširili informaciju da je poznati reper prevario pjevačicu netom prije poroda.

Vijest se pojavila nakon što je influencer i modni kreator Louis Pisano na društvenim mrežama objavio da je Rihanna uhvatila repera u preljubu s dizajnericom obuće i njezinom bliskom suradnicom Aminom Muaddi.

-Rihanna i A$AP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi- napisao je Pisano na Twitteru te pokrenuo raspravu. 

-Amina i A$AP nisu novost, viđali su se i prije nekoliko godina, a zajedno su i surađivali- dodao je jedan korisnik.
Pjevačica je samo tri dana prije ove vijesti prošetala u cipelama dizajnerice, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu.

Inače, Amina ima samo riječi hvale za Rihannu pa je u razgovoru za magazin Vogue rekla kako je započela njihova suradnja te kako je pjevačica predivna osoba.

Rihanna i Rocky posljednji su put viđeni skupa početkom mjeseca u West Hollywoodu. Iako je vijest o prekidu samo nagađanje, obožavatelji ne prestaju s komentarima na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Rihanna i kontroverzni reper A$AP Rocky objavili su da čekaju svoje prvo dijete krajem siječnja ove godine. Glazbenica i reper  čije je pravo ime Rakim Mayers  hodaju dvije godine i odlučili su napraviti sljedeći korak u svojoj vezi. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine.

Nakon Rihanninog rastanka od Hassana, dogodila se pandemija i svijet se zatvorio, a tada su Rihanna i A$AP počeli provoditi više vremena zajedno sami. Krajem 2020. par je javno viđen zajedno na fotografijama paparazza. Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije